Živočišná výroba, užitkový chov a prodej hospodářských zvířat – skotu, krav, telat, jalovic a plemenných býků. Při koupi nezapomeňte i na kvalitní rostlinná krmiva, tedy na krmné obiloviny, oves, ječmen, pšenici, olejniny, řepku, brambory a kukuřici.

Chov drůbeže Pěstování plodin jiných než trvalých Podpůrné činnosti pro živočišnou výrobu Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti Živočišná výroba

Dealer BEST, spol. s r.o. Výroba, distribuce: - organické hnojivo AGROHUM a kompost AGROKOMP. Prodej: - balená hnojiva v PE pytlích - volně ložená hnojiva. Zpracování biologicky rozložitelného odpadu. Distribuční sklad a prodej: - volně ložená a balená hnojiva - Březová u Vítkova - tel.: 556307154 - pracovní doba: - 7-14.

Líhnutí (líheň), prodej: - brojlerová kuřata. Výroba: - násadová vejce (vajec).

Farma Koza, chov: - kozy - včely Výroba, prodej, e-shop: - kosmetika z medu a kozího mléka - krémy, mýdla, šampony

Společnost ZEMĚDĚLSKÁ a.s. Opava-Kylešovice podniká v zemědělské prvovýrobě. Působí v oboru zemědělství, kde poskytuje zemní práce, posklizňovou úpravu obilnin, rostlinou výrobu a v neposlední řadě také nákladní autodopravu. Hlavní činnosti společnosti je rostlinná výroba, která je zaměřená na pěstování: - obilovin - řepky olejné - ...

Firma se zabývá: - zemědělskou výrobou - rostlinnou výrobou se strukturou plodin pšenice, ječmen, kukuřice, řepka, mák, cukrovka a krmné plodiny - živočišnou výrobou a to mléčné a masné krávy Hospodárnost v lepší bramborářské oblasti.

Rodinná farma - chov koz. E-shop - potřeby pro sýraře - syřidla - formy na sýr - koření - barviva.

Zemědělská společnost: - rostlinná výroba: - pšenice, pohanka, špalda, oves. - živočišná výroba: - chov masného dobytka.

Zemědělská farma: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Zemědělství. Rostlinná výroba. Živočisná výroba.

Zemědělský výroba - chov: - dojnice, produkce mléka, hovězí dobytek - prasata, vepřový dobytek.

Chov: - ovce (masné plemeno). . Velkoobchod, prodej: - jehněčí maso balené - jehněčí masné výrobky (klobásy, šunka).

Technické poradenství v energetice. Chov: - ovce.

Vnitrostátní, tuzemská nákladní autodoprava. Kamionová doprava. Mezinárodní kamionová spedice - spediční činnost. Rostlinná výroba. Export, import zemědělských komodit. Obchod s obilím. Živočišná výroba. Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě. Terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Činnosti související s ...

Zemědělská prvovýroba. Živočišná výroba. Výroba, chov, prodej: - prasata. Vepřín. Sídlo společnosti: - Komenského 367, Grygov.

Pobočka Dobrá. Chov, nákup, prodej: - hospodářská zvířata - krmná směs. Centrála: - Komenského 367, 78373 Grygov, tel: 602518397.

Chov,nákup a prodej: - hospodářské zvířata.

Prodej: - biopotraviny. Živočišná výroba, chov: - skot, hovězí dobytek.

Prodej: - chlazené krůty - živé krůty - kozí mléko - maso pro psy.