Vybavení pro jezdce a pro koně zahrnuje jezdecká sedla, uzdy, podsedlové dečky, udidla pro koně, jezdecké chapsy, rajtky, rukavice, helmy, biče a další. Kromě tohoto příslušenství je nutné dbát na správnou výživu koně – kloubní doplňky, vitamíny a pamlsky.

Ranch, ranč, služby: - chov koní plemene Paint Horse - trénink koní - ustájení koní - výuka westernového ježdění - vyjížďky do přírody - ubytování.

Ranč, služby: - chov koní plemene American Paint Horse a American Quarter Horse - ustájení koní - kurzy westernového ježdění

Farma Hrádek - jezdecká škola - ustájení koní - tábory s výukou jízdy na koni.

Provozování dostihové stáje Trénink dostihových koní Zemědělská činnost Sečení a údržba luk Obchodní činnost - dostihové koně

Jezdecký oddíl, jezdectví. Dostihová a klusácká stáj. Chov a výcvik: -koní, koně na ustájení.

RANCH 79 - chováme koně, krávy - ustájení koní, trénování jízdy na koních - ubytování v apartmánu - individuální kurzy s ubytováním pro soukromé tréninky.

Ekologická farma, služby: - chov hovězí dobytek, skot - prodej bio masa Ubytování: - penzion - restaurace s kapacitou 24 míst Jezdecký klub. Další služby: - příměstské tábory - výuka jízdy na koni - kurzy vaření - zážitkové programy.

Hřebčín, chov: - welsh mountain pony. Chov: - burské kozy - skot plemene Galloway.

Chov: - koně - hospodářská zvířata. Služby: - restaurace - ustájení koní - vyjížďky na koních. Výroba, prodej: - kravské, kozí mléko - tvaroh, sýry - vejce.

Stáj Arka, služby: - jednodenní, týdenní a víkendové pobyty u koní - výuka jízdy na koni - jezdecký kroužek pro děti od pěti let - jezdecký klub

Výcvik - koně - jezdci Chov, ustájení a prodej - koně

Kateřina Schwippelová provozuje v okrese Beroun hotel pro psy, kočky a další zvířata. Současně nabízí i klasické ubytování pro rekreaci v penzionu a ubytovně. HOTEL A UBYTOVÁNÍ PRO ZVÍŘATA: - k dispozici velká kapacita ubytování - cc 68 psů, 16 koček, 2 koně, rybičky, morčata, činčily, želvy a další hlodavci - zajištěno vhodné krmivo pro ...

Jsme sportovní jezdecká stáj, nabízíme možnost ustájení, trénink koní i jezdců, jezdecká soustředění, vyjíždky na koních a pony.

Rekreačně sportovní a vzdělávací centrum - jízdárna, ustájení koní, vyjížďky, jezdectví - hipostanice - pension, penzion, ubytování - kavárna - wellness.

Hřebčín Napajedla. Ustájení koní. Chov anglického plnokrevníka. Sídlo: - Otrokovice, Moravní 1636.

Sportovní stáj - výcvik jízdy na koních - vyjížďy do přírody - jezdecká školička - pronájem koní - ustájení.