Vybavení pro jezdce a pro koně zahrnuje jezdecká sedla, uzdy, podsedlové dečky, udidla pro koně, jezdecké chapsy, rajtky, rukavice, helmy, biče a další. Kromě tohoto příslušenství je nutné dbát na správnou výživu koně – kloubní doplňky, vitamíny a pamlsky.

EQUI HANUŠ s.r.o. je firmou s mnohaletou tradicí a širokou paletou filmových zkušeností, a to včetně rozsáhlých a náročných projektů. Naše služby: - koně, konští kaskadéři - půjčovna kočárů a vybavení pro koně - jezdecká a vozatajská výuka - vyjížďky na koních - přeprva kočárů a koní. V oblasti zajištění filmových prací jsou ...

Rekreační jízdy na koni: -výuka jízdy na koni -vyjížďky do terénu -víkendové pobyty -zajištění ubytování a stravování -ekologicky čisté prostředí.

Jezdecká škola : výcvik jezdců a koní, ustájení koní, semináře, školení, kurzy Penzion Caesar : ubytování pro celé skupiny i jednotlivce, projížďky v loďce po řece Laby, cyklistická stezka, koupání v jezeře nebo řece,

Doprava: -speciální přeprava hospodářských zvířat a koní. Služby: -ustájení koní a tréning -úprava poznechtů skotu.

Jezdecká škola : -výcvik jezdců a koní -odchov hříbat -stanice hřebců -odběry hřebců - mražení inseminačních dávek, bakteriologické a spermiologické vyšetření -ustájení klisen na připuštění -kompletní reprodukce koní -sportovní testace hřebců a klisen -depoziční sklad spermatu -autodoprava -reklamní činnost.

Penzion Padrtův mlýn: -ubytování v překrásném údolí řeky Jihlavy -16 míst -3 apartmány patrové -sociální zařízení na pokojích -společenská místnost -rybolov, turistika, cyklistika,běžky. -polosamota u lesa a řeky -možnost jízdy na koních -dětské hřiště -sezóní restaurace.

Služby: -chov koní -ubytování na ranči s chovem koní. .

Jezdecký klub a statek Habrovany: -umístěný v malebném prostředí jižní Moravy, který se zabývá chovem arabských plnokrevníků.

Činnost: - chov koní plemene Quarter Horse - chov ovcí vřesovek - prodej sena, granulí zn. Energy´s

Dovoz, import, distribuce, prodej: -krmivo, krmné směsi pro prasata, skot, koně -koncentráty. Chov: -smluvní odchov mladých koní. Sportovní jedecká stáj pro využití veřejnosti. Provozování: - ubytování ve dvou apartmánech -tenisový areál, kurty.

Hřebčín. Reprodukční centrum - tel. 576 771 711, 775 224 728. Chov, výcvik: - koně. Testační odchovny Skály a Buňov.

Ranč Hořovice - jezdecký klub, restaurace a penzion.

Jezdecká tělovýchovná jednota, TJ.

Nabízíme: -výcvik kočárových a tažných koní -příprava starokladrubských koní na VZ -trénink kočárových koní -ustájení privátních koní -kočárová služba (svatby, oslavy) -vyjížďky kočárem po okolí.

Farma Chovsport. - koně - kozy - drůbež

Prodej: - chovatelské potřeby, krmiva. Jízdárna. Výcvik: - jízda na koni.

Jezdecký klub, dostihová stáj Nabízí: -jízdy na koni -svezení dětí na koni -občerstvení -pořádání společenských akcí -večery s živou hudbou -poradenská činnost v oblasti výživy a chovu koní -ustájení koní.

Hospoda, restaurace: -posezení country hospodě s otevřeným ohněm -možnost rezervace pro soukromé akce. Ranč, ranch: -rekreační vyjížďky na koních volnou přírodou, koně (pro děti, začátečníky, pokročilé i dospělé) -ustájení soukromých koní -prodej koňského hnoje.

Chov a trénink klusáckých koní. Nabídka ustájení koní, vyjížděk a výuky jízdy na koních.

Farma koní. Služby: -trénink dostihových koní -výuka ježdění (jízdy) v jízdárně -vyjížďky do terénu pro pokročilé -ustájení dle dohody. Chov: -koně (koní) plemene Anglický plnokrevník. Poradenství, služby: -výživa a krmení koní -při sestavení elektrických ohrad (ohrady) -sestavení krmného plánu s využitím vitamínových, ...