Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Výroba, činnost. Zemědělská výroba: - mléko - vepřové maso - rostlinná výroba - cukrovka, potravinářské obilí, sladovnický ječmen. Nakládání s odpady: - recyklace inertního odpadu. Výroba a montáž stájových technologií: - odvětrávání stájí - odlehčené stavby do zemědělství.

Chov drůbeže: - chov pekingských kachen - produkce násadových vajec - líhnutí kachňat - odchov a výkrm kachen - výroba potravinářských výrobků - zpracování kachen a ostatní drůbeže Velkoobchod - zemědělskými produkty.

Podnik pro výrobu a distribuci vajec. Maloobchod. Velkoobchod. Prodej mladých nosnic Prodej starších nosnic Prodej vajec a nosnic přímo z farmy

Rostlinná a živočišná výroba. Pěstování: - potravinářská pšenice - sladovnický ječmen - cukrová řepa - řepka olejná - kukuřice - osiva obilovin a trav. Chov holštýnského skotu: - produkce mléka a hovězího masa. Těžba a prodej štěrkopísku.

Rostlinná a živošišná výroba. Pěstování. - pšenice - kukuřice - cukrová řepa. Chov: - jatečné krávy a býci - telata - jalovice. Produkce mléka.

Prodej - nákladní přívěsy - přepravníky koní - stájové boxy

Chovatelská stanice: - YORKSHIRE TERRIER - NĚMECKÁ DOGA MODRÁ

HYPOREHABILITACE léčebné pedagogicko psychologické ježdění pro děti i dospělé - rekreační ježdění - pro zdravé i zdravotně oslabené - v sedle a na vozíku - na koni na oslících pro děti, dospělé i seniory jízda na oslících v sedle a ve vozíku pro zdravé i postižené děti

Zemědělské družstvo: -živočišná a rostlinná výroba.

Rostlinná a živočišná výroba. Prodej zemědělských komodit. Chov a prodej krůt. Nabídka služeb v oblasti zemědělské výroby.

Zeměděská výroba: -živočišná Střezetice, tel.: 495447332 -kravín Lípa, tel.: 495447065.

Plemenářské služby, prodej potřeb pro chovatele (PROFARM), maso a masné výrobky pod značkou TORO, obchod se zvířaty, síť prodejen českých potravin (české potraviny). Plemenářské služby chovatelům skotu a prasat (zemědělcům): - inseminace a kontrola užitkovosti hospodářských zvířat - prodej inseminačních dávek plemenných býků a kanců - ...

Zemědělská a rostlinná výroba, nákup a prodej zemědělských komodit. Poskytování poradenství v oblasti zemědělství a vedení účetnictví.

Restaurace RANCH Poskytují: -restaurační služby -zajištění-svatby, večírky, grilování -ubytovací služby. Dále pořádají: -projížďky na koních -letní týdenní kurzy jízdy na koni -týdenní putovní výlety na koni.

Zemědělská výroba - rostlinná výroba - chov kuřic a brojlerových kuřat.

Turistická jízdárna. Výcvik jízdy na koni: - základní výcvik, turistika na koni, parkurové skoky, rekreační ježdění, vyjížďky do přírody. Agroturistika. Hypoterapie.