Využijte bohatý sortiment krmiv pro zvířata. Granule, kapsičky či pamlsky pro psy a kočky, obilné směsi pro hospodářská zvířata, zrní pro ptactvo, vločky pro akvarijní rybičky anebo velký výběr vitaminů a doplňků stravy pro všechny druhy zvířat.

Výroba krmné směsi pro hospodářská zvířata, zemědělská výroba

Internetový obchod - chovatelské potřeby - krmivo.

Stříhání - koně Stříhání a úprava - psi Prodej - krmiva pro psy a kočky - chovatelské potřeby

Dodávka: - krmná aditiva na bázi přírodních produktů pro všechny druhy hospodářských zvířat OPTIMIN, BIOSPRINT, ECHOMOS, TROUMIX MYKOBAND A ACID, EQUALISER, POLYSORB, MYCOBOND.

Maloobchodní prodej-hospodářské potřeby: -kompletní sortiment: -osiva, bramborová sadba, travní směsi, zeleninová a květinová semena -pytlovaná hnojiva, hnojivo, půdní substráty -přípravky na ochranu rostliny -krmivo a krmné směsi, šroty -krmivo pro psy, pes a kočky, kočka -zahradnické nářadí, folie a pletiva, pletivo -potřeby, ...

Prodej, maloobchod: -obilí -pšenice, oves -šrot -krmivo.

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby - přípravky na ochranu a výživu rostlin (AGRO CS, Agra group, AgroBio Opava) - substráty AGRO CS - kompletní sortiment osiv, travních směsí, zeleninových a květinových semen renomovaných českých výrobců - květináče, obaly, truhlíky, žardinky, mísy, sadbovače - základní stavební materiál - ...

Petway.cz, to jsou kvalitní a originální produkty pro psy a kočky. Psí známky, vodítka a obojky se jménem nebo luxusní misky pro psy a kočky se jménem. Každý výrobek je originál.

E-shop: -prodej chovatelských potřeb pro psy, kočky, hospodářská zvířata, -akvaristika, teraristika aj. -krmivo, vitamínové přípravky, prostředky proti parazitům ad. -sortiment od výrobců Acana, Brit, Eucanuba.

Zemědělská výroba. Pěstování a distribuce, prodej, export: - produkty rostlinné výroby: - krmiva, oboloviny, bioprodukty. Prodej zemědělských komodit pro velkoodběratele a maloodběratele. Pěstování, velkoobchod, distribuce: - BIO produkce, produkty přechodného období-BIO - brambory, pšenice, kukuřice, ječmen, proso, ...

petshopik Internetový obchod, E-shop: -zahradní jezírka -chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce, ptáky -akvaristika, teraristika -japonská krmiva Služby: -poradenstvíství v oblasti chovu koi kaprů.

Zpracování, prodej: -krmiva, krmivo pro chovatele.

Zverimex, prodej: - chovatelské potřeby - krmiva - akvaristika - teraristika

Výroba: -krmiva -chovatelské potřeby.

Veterinární ordinace: -specializace na malá zvířata -preventivní péče -chirurgie -interna -gynekologie -zubní ultrazvuk -RTG, EKG. Maloobchod, prodej: -krmiva -veterinární diety.

Akvaristika, teraristika, zverimex. Maloobchod, prodej: -exotické ptactvo -krmivo, léčiva pro zvířata -potřeby pro chovatele.

Výroba, prodej: -krmiva pro masožravá zvířata. -maso pro zvířata. -maso pro psy.

Psí svět. Prodej, maloobchod: - krmiva a chovatelské potřeby.

Maloobchod, prodej: -křečci, morčata, ptactvo -krmivo, potřeby pro chovatele, rybáře, zahrádkáře. Krmiva pro: -hospodářská zvířata, psi, kočky, akvarijní rybičky, exoty, hlodavce. Chovatelské pomůcky, potřeby: -krmítka, misky, napáječky, klece, vodítka, koše, obojky aj. Pletiva plotová, králikářská, hnojiva. Distribuce, prodej ...

Rostlinná a živočišná výroba.

Prodej krmiv pro domácí zvířata, hlavně psy.

Zemědělská výroba. Živočišná výroba: -chov* drůbeže (kuřecí brojleři) -chov* prasat (produkce vlastních prasniček) -chov* skotu. Rostlinná výroba: -zemědělské produkty, plodiny -obiloviny, krmné odrůdy -řepka (zpracévání ve vlastní lisovně olejů) -kukuřice -sója (40% podíl celorepublikové výměry). Míchárna: -krmné ...

Maloobchod, prodej: -krmivo pro zvířata -granulované krmivo pro psy* a kočky -konzervy -mražené maso -krmivo pro exotické rybičky -potřeby pro psy*, kočky, exoty.

Činnost: -zemědělská výroba, -zemědělská technika, -kovovýroba, -nákladní doprava, -servis osobních vozidel, -výroba krmných směsí, -výroba hnojiva Organoferm, -jezdecká turistika, -pekařství.

Prodej: -suroviny, doplňkové látky, premixy pro výrobu krmiv: -krmné fosfáty, enzymy, probiotika, acidifikátory, konzervanty, aromata, stimulátory růstu, antikokcidika, zchutňovadla, sladidla, pigmenty, silážní přípravky. Poradenství, služby: -oblast výživy hospodářských zvířat.