ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Silo. Velkoobchod, maloobchod, prodej, nákup, skladování: - obiloviny - olejniny - ostatní zemědělské plodiny - krmiva. Výroba: - krmné suroviny, směsi (krmiva) - extrudací a lisováním. Činnost závodové dopravy a dopravy podle objednávky, včetně kamiónové přepravy. Laboratorní a rozborová činnost. Příjem a expedice vagónových ...

Zemědělská výroba, prvovýroba: - rostlinná - živočišná. Chov, odchov, líhnutí, prodej: - brojlerová kuřata, drůbež. Výroba, prodej: - násadová vejce (vajec). Velkoobchod, prodej: - mražené potraviny (drůbež). Sídlo společnosti: - Bílovec, Komenského 669/11.

Zemědělská výroba, prvovýroba: - rostlinná - živočišná. Chov: - skot. Pronájem: - kanceláře. Sřediska, farmy: - Dobešov, tel.:556748025 - Heřmanice, chov skotu.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -smíšené zboží.

Maloochod, prodej: - potraviny - drogerie - ovoce, zelenina.

Soukromý zemědělec. Zemědělská výroba: -živočišná -rostlinná.

Soukromý zemědělec. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělská výroba: - rostlinná.

Zemědělství. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělství. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Farma. Zpracování produktů živočišné a rostlinné výroby.

Prodej - elektrická rozvodná a spínací zařízení Zemědělská výroba

Výroba a zpracování - zemědělské produkty

Soukromý zemědělec. Zemědělská výroba: -živočišná -rostlinná.

Zemědělská výroba, prvovýroba: -rostlinná -živočišná. Chov, odchov, líhnutí, prodej: -brojlerová kuřata, drůbež. Výroba, prodej: -násadová vejce (vajec).

Rybolov - chov ryb Zemědělská výroba

Maloobchod, prodej: -ovoce, zelenina -sušené ovoce, suché plody -zdravá výživa -nápoje (100% džusy, minerální vody) -doplňkový sortiment potravin.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -maso, uzeniny -ovoce, zelenina -domácí potřeby.

Zpracování - produkty rostlinné výroby Zpracování - produkty živočišné výroby

Maloobchod,prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Zemědělství. Výroba: -zemědělská,rostlinná.