ARIMEX TRADE s.r.o.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o.

Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba. Rostlinná a živočišná výroba. .

Zemědělská prvovýroba. Kosov: -tel.:567303061. Kozlov: -tel.:567219672.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Soukromý zemědělec. Výroba: - zemědělská - rostlinná, živočišná.

Zemědělská výroba: - živočišná - rostlinná.

Zemědělská výroba. - roslinná - živočišná ( chov skotu a prasat) - pořez dřeva - práce autojeřábem AD-080 - zemní práce

Zemědělská výroba - rostlinná a živočišná.

Bramborárna, výroba, prodej: - konzumní brambory - sadbové brambory

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba: - obiloviny - řepka - krmné plodiny. Živočišná výroba: - chov - hovězího dobytka, skotu - chov - prasata. Prodej: - náhradní díly - zemědělská technika. Opravy, servis: - zemědělské stroje, mechanizace. Práce: - zámečnické - soustružnické - vodoinstalatérské - ...

Prodej, maloobchod: -ovoce -zelenina. Prodejní doba: Pondělí 7:30 - 17:00 Úterý 7:30 - 17:00 Středa 7:30 - 17:00 Čtvrtek 7:30 - 17:00 Pátek 7:30 - 17:00 Sobota 8:00 - 11:00 Neděle zavřeno.

Maloobchod, prodej: -ovoce -zelenina. Prodení doba: Prodejní doba Pondělí 7:30 - 17:30 Úterý 7:30 - 17:30 Středa 7:30 - 17:30 Čtvrtek 7:30 - 17:30 Pátek 7:30 - 17:30 Sobota zavřeno Neděle zavřeno

Družstvo vlastníků Batelov se zaměřuje na zemědělskou výrobu včetně zpracování zemědělských produktů.

Prodej, pěstování: -krmné obilí -konzumní a sadbové brambory -řepka.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Soukromá zemědělská ekologická farma: - ekologické zemědělství - rostlinná výroba - chov skotu, prasat Prodej, e-shop: - bio produkty a potraviny - maso - zelenina.

Výroba krmných směsí. Obchodní činnost. Nákup a prodej - chemikálie, pesticidy a hnojiva, hutní materiál, hospodářské potřeby. Velkoobchod: -obilniny -olejniny. Výroba, prodej: -krmivo a krmné směsi pro prasata, skot, drůbež.

Prodej - elektromateriál. Distribuce a rozvoz zeleniny. - dodávková autodoprava. Prodej - palivové dřevo.

Penzion a kemp Javořice – ubytování na statku 5 km od Telče, agroturistika, dovolená na venkově. Prodej: -med -ovoce -jehňata k chovu, jehňata jatečná -kožešiny -deky z ovčí vlny -víno -ovocné mošty.

Velkoobchod se zemědělskými komoditami a krmivy: - mák modrý i bílý - hořčice bílá, hnědá i černá - český kmín celý - lněné semeno hnědé i žluté - pohanka obecná i loupaná - hrách žlutý i zelený - peluška jarní - proso žluté, červené i jáhly - a další

Výroba a prodej: -sadba brambor, konzumní brambory, loupané brambory, balené brambory -osivo -sadba polních plodin.