Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Rybářství Stibor - Soběslav se zabývá chovem sladkovodních ryb. Sádkování probíhá ve vlastních sádkách. Služby: - prodej živých ryb - zpracování ryb - možné zásobování restaurací a firem.

V lesnickém hospodářství podnikáme již 11 let. Věnujeme se lesnické a zemědělské činnosti. V oblasti péče o lesní porosty poskytujeme pouze komplexní služby, od dodání vlastního sadebního materiálu, přes výsadbu, péči o porost až po těžbu a prodej dřeva. Dále provozujeme: Pěstování sadebního materiálu: - ovocné stromy (jeřáb, moruše, ...

Prodej: - palivové dřevo, dříví - sazenice lesních dřevin. Služby: - výkup dřevní hmoty.

Služby: -čistící stanice osiv

Těžební, pěstební práce: -zalesňování -prořezávky -těžba dřeva

Ekologická farma: -chov masný skot, kanadská pastevní prasata -pěstování kořenové zeleniny, rostliny a jahody -nabízí jedlé květy, řezané květiny včetně aranžerských služeb.

Ubytování na statku - 2 aparmány pro 4 osoby s vybavenou kuchyní a sociálním zařízením - parkování před apartmány - venkovní posezení s grilem - zahrada - zahradní bazén - úschovna kol a motorek Výcvik - koně - jezdcipořádání - jízdy na koních Chov - skot ABERDEEN ANGUS - drůbež Ustájení - koně

Penzion - kapacita ubytování18 lůžek Jezdecký klub - chov a ustájení koní - jízda na koních

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba - bioplynová elektrárny - pohostinství - ubytování

Zemědělství: -rostlinná prvovýroba -živočišná výroba -chov červenostrakatého skotu, telat.

Maloobchod,prodej: -potraviny -ovoce,zelenina -uzeniny -pečivo -drogerie -průmyslové zboží.

Služby: -architektura zahrad -zakládání, údržba zahrad -kácení strom -zahradní jezírka -prodej okrasných dřevin, trvalek.

Veterinární ordinace: - MVDr. Luděk Rytíř - tel.: 602757195, 553715846 - MVDr. Vladimíra Šajtarová - tel.: 775245865. Endoskopické vyšetření. Bezbariérové pracoviště. Stálá pohotovost na mobilu, na požádání výjezdy k pacientům. Pro majitele psů a koček: - preventivní činnost a poradenství - interní vyšetření.

Služby: -odchov a prodej: -hrabavá drůbež -kachny, husy, krůty -líheň hrabavé a vodní drůbeže -mezinárodní testování drůbeže. Maloobchod, prodej: -vejce -jednodenní a rozkrmená drůbež -jatečně opracovaná drůbež -krmiva. Výzkum: -biologický, zemědělský Provádění kontroly: -užitkovosti, výkonnostních zkoušek, testů ...

Pila: -zpracování převa -pořez dřeva.

Služby: -vyjížďky na koních -výuka na jízdárně -vodění dětí -vyjížďky kočárem, v zimě na saních -pro majitele koní možnost ustájení a výcviku nejen huculských koní. Nadační fond HUCUL.

Výroba, prodej, opravy: -farmářské potřeby -dentální pomůcky -veterinární nástroje -pomůcky pro chovatele -systémy označování zvířat. Služby: -umělá inseminace prasat -ruční broušení -kartáčování -leštění -lisování plastických hmot.

Těžba rašeliny. Zpracování rašeliny. Zpracování rašelinových substrátů. Zpracování rašelinových kompostů. Rašelina přechodového typu. Rašelina slatinného typu. Prodej rašelina Prodej zahradnické substráty prodej lesnické substráty Prodej komposty Prodej mulčovací kůra Prodej dekorační kůra.

Výroba, prodej: -pěstování dřevin pro biomasu -biomasa -štěpka.

Služby: Plemenářské středisko: -inseminace skotu, včetně dodání inseminačních dávek všech plemen z tuzemska i zahraničí -dodavatelský i servisní způsob inseminace prasnic z ISK Jindřichův Hradec Radouňka -poradenská činnost a odborné zpracování šlechtitelských programů -provádění kontroly užitkovosti skotu a prasat ...

Návrhy, realizace, údržba: -závlahové systémy CLABER -zahradní stavby -zemní práce -dodávka ornice -výsadba zeleně -arboristické práce -oštření vzrostlých stromů -rizikové porážky.

Maloobchod, prodej: -okrasné keře -ovocné stromky -růže, trvalky, skalničky -cibuloviny -nabízíme svatební, smuteční a sezónní floristiku.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -zahradní nábytek -umělohmotné i keramické květináče -semena -folie -chovatelské potřeby -krmení.