Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Služby: -zahradnictví -květinové dekorace -vazba květin -výzdoby prostorů -prodej zahradnických produktů -okrasné keře -trvalky -okrasné stromy -balkónové rostliny -prodej řezaných květin -doplňkový prodej zahrádkářských potřeb.

Služby: -těžba a zpracování rašeliny -velkoobchod s rašelinou -rekultivace rašelinišť -výroby a použití pěstebních substrátů z Litvy.

Chov akvarijních, bazénových a sladkovodních ryb.

Služby: -zemědělství -živočišná výroba -chov prasat.

Služby: -produkce štičího plůdku -pěstování a prodej ryb* -kapr, amur, maréna, štika, lín*. Služby: -slevy pro velkoodběratele. Prodejna v areálu štičích líhní. Prodej: -čerstvé nebo mražené ryby -při nákupu živých ryb* možnost odborného usmrcení a opracování -plody moře.

Náku a prodej: -zemědělských komodit -hnojiv. Držitel certifikátu ISO 9001:2000 ISO 2001 GTP Sídlo firmy Praha: Praha 9, Lukavecká 1732, PSČ 19300

Služby: -zemědělské práce.

Obchodní činnost. Prodej, balení: -osivo.

Služby: -zemědělské a obchodní družstvo. Výroba, montáž, servis: -rehabilitační pomůcky -madla pro postižené -chodítka -sedačky do van a sprch -vybavení koupelen -vybavení pro nemocnice, domovy důchodců, stacionáře.

Služby: -zemědělství -živočišná výroba.

Šlechtitelská stanice, šlechtění, množení: -traviny -jeteloviny -česnek, krmná mrkev. Prodej: -travní směsi -ptačí zob -proso -oves nahý -slunečnice -lesknice -senegalské proso -len, řepka, ječmen, kukuřice, pšenice -krmná mrkev.

Zemědělská rodina: -krmné plodiny -jetel, kukuřice -obiloviny -řepka -mák -hořčice -chov mléčného skotu - červenostrakatý.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Služby: -ovocná školka -pěstování okrasných dřevin -terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch.

Služby: -mlýn. Prodej: -výhodné ceny balených mouk přímo z prodejny mlýna -hrubá krupice -hrubá Zlatý klas -polohrubá výběrová -hladká konzumní -hladká extra speciál -krmné směsi pro drobné chovatele -mlýnská krmiva.

Služby: -zemědělství -oprava zemědělských strojů.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba -obiloviny, řepka -živočišná výroba -skot, prasata.

Nákup, prodej: -skot -krávy -jalovice -býci -prasata -ovce -kozy -živá hospodářská zvířata -jatečná -chovná -plemenná -užitková. Služby: -shromažďovací středisko zvířat před exportem do EU -odpočinková stanice zvířat.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -čistící a dezinfekční prostředky -prostředky pro zemědělskou prvovýrobu.

Výroba a prodej stájové technologie pro skot (kompletní vybavení stájí a pastvin), plachtových obloukových a příhradových hal, zakázková kovovýroba a výroba z polypropylenu

Prodej: -kořenová zelenina -mrkev, petržel, pastyňák -zelí krouhárenské i ke skladování -čínské zelí, pór, červená řepa -jahodová sadba -množení jahodníkových sadeb.

Služby: -zemědělské práce -sklizeň obilovin, řepky, slunečnice -rostlinná výroba -obiloviny -řepka -výkrm prasat.

Zpracování, výroba, prodej: -jehličnaté a listnaté dřevo -trámy, hranoly a latě -dřevostavby a protihlukové stěny -palubky a paletové přířezy -palivové dřevo -kratiny, odřezky a piliny. Služby: -pila -těžba a odvoz dřeva -zajištění a pomoc při vývozu výrobků ze dřeva do zahraničí -výkup kulatiny a surových kmenů.