Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Maloobchod, prodej: - zemědělské, chovatelské a zahrádkářské potřeby - hnojiva - krmiva - obiloviny - brambory - ovoce, zelenina - ovocné stromky - zemina - dřevěné brikety - pracovní oblečení.

Výroba a prodej palivového dřeva - palivové dříví. Kontejnerová autodoprava - odvoz zeminy nebo odpadu na skládku. Služby v lesnictví - výkup dřevní hmoty - poradenství v oboru těžby, zalesňování.

Chov: - ovce - prodej jehňat. Služby: - stříhání ovcí.

Pěstování: - Aronie - máta - levandule Výroba, e-shop: - šťávy - sirupy - džemy

Emilie Králová se zaměřuje na prodej povolenek k rybaření v rybníku pro různé způsoby lovu.

Ing. Aleš Hajduček se zaměřuje na inženýrské služby, zahradnictví a na prodej filtrační a čistící techniky.

Vladimír Ožana se zaměřuje na pěstování a prodej sazenic různých druhů dřevin.

Zahradnictví - e-shop. V nabídce naleznete: růže, trvalky, okrasné traviny, keře, ovocné stromy, japonské javory, živé ploty a další. Zahradnictví se nachází v krásném prostředí Oderských vrchů Díky vlastnímu pěstování je kvalita rostlin na velmi vysoké úrovni. Online prodej rostlin. Poctivá práce, bez přímého prodeje - objednávky na ...

Zemědělské družstvo Vrchovina. Zemědělství: -živočišná výroba -rostliná výroba

Kateřina Štanclová provozuje rodinnou ekologickou farmu a zaměřuje se na prodej mouky, plodin, pečiva a vajec.

Petr Klečka se zaměřuje na rostlinnou výrobu, pěstování brambor, řepky, cibule a na pronájem půdy.

Zahradnictví, ovocná a okrasná školka. Maloobchod, prodej: -okrasné dřeviny -stromky, keře -zemina, substráty -semena. Výsadba, údržba, úprava: -veřejná, soukromá zeleň -zahrady.

Společnost FUNGHI CZ, a.s. již více jak dvacet let produkuje a dodává čerstvé houby vynikající kvality pro domácí i zahraniční spotřebitele. Jsme největším výrobce pěstovaných hub v ČR a hospodaříme na ploše přesahující 9 800 m2. Většina naší produkce je svojí kvalitou srovnatelná se značkou BIO a nese také prestižní označení Česká kvalita či ...

Šlechtitelská stanice. Služby: -šlechtění trav a jetele. Velkoobchod: -travní, jetelová osiva.

Zemědělství. Zemědělská výroba: - živočišná - rostlinná - práce s půdou. Prodej: - zemědělské a živočišné produkty. Autodoprava, doprava: - silniční nákladní vnitrostátní přeprava - přeprava sypkých materiálů.

Chov koní: - výcviky koní - prodej hříbat i koní do sportu - připouštění plemen (hřebcem Sacramoso Euridika) - ustájené koní (pastevní, boxové) - projížďky v kočáře.

Zahradnictví. Pěstování, maloobchod, prodej: -zelenina.

Chov ryb Sedlnice zajišťuje chov ryb a jeho prodej - kapr, pstruh, sumec

Lesy České republiky,s.p. Prodej, zpracování: -dřevo, řezivo. Soudní znalec: -obor lesní půda, porost, škody -Halata Petr, Ing.

Radek Milota provozuje eshop, kde prodává sortiment, který slouží pro výrobu piva, jako je slad, kvasnice, sladové výtažky, kvasné cukry, chmel, ale také kosmetické přípravky pro čištění jako jsou dezinfekce a přípravky na sanitu.

SG - VET, s. r. o. zajišťuje komplexní dodávky veškerého sortimentu pro veterinární praxe. Velkoobchod, distribuce, prodej, E-shop: - veterinární i humánní léčiva, biopreparáty - krmiva, nutriční doplňky - klinické diety - chovatelské potřeby - instrumentárium a zdravotnický materiál - pracovní oděvy, ochranné pomůcky - doplňkový ...

Wool Buy, s.r.o.: - výkup ovčí vlny - nakládka vlny u chovatelů - stříhání ovcí - výkup a prodej surových kůží - činění kůží, zvěřiny - prodej vyčiněných kůží - chov ovcí.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Prodej, e-shop - organická hnojiva pro ekologické zemědělství.