Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Maloobchod, prodej, pěstování: - vánoční stromky (jedle, smrky, borovice). Vánoční stromy z Podbeskydí.

Městské lesy Fulnek: - správa a údržba lesů. Pila: - pořez dřeva - řezání kulatiny. Výroba, dřevovýroba, prodej: - řezivo, kulatina - dřevěné palety, obaly - krovy, střešní latě - stavební řezivo. Práce: - lesnické.

Velkoobchod, prodej: - potraviny (racionální výživa, cukrovinky, instantní káva). Mlýn, výroba: - celozrnná mouka. Výroba, prodej: - krmivo, krmné směsi. Strojírenská výroba, kovovýroba: - stavba strojů s mechanickým pohonem.

Zahradnické služby. Zahradnictví. Pěstování, prodej: - zelenina - okrasné keře, túje - jehličnany, jehličiny - květiny - hrnkové, řezané, květinářství - dekorační předměty, ozdoby. Služby: - smuteční a slavnostní květinová vazba - výroba květinové sadby. Sídlo firmy: - Jistebník 399.

Provádíme veškerou činnost spojenou s lesem a zahradou. Těžební a pěstební činnost tzn. těžba dřeva, přibližování dřeva v délkách i sortimentech, výsadbu stromků, vyžinání, chemické ošetření, stavbu oplocení, kácení stromů včetně rizikového kácení, likvidace zbytků po kácení včetně odstranění pařezů. Zahradnické práce od návrhu zahrady po výsadbu ...

Maloobchod, prodej: - kynologické potřeby pro psy, kočky, domácí zvířata - chovatelské potřeby - krmivo, granule, konzervy pro zvířata.

Soukromý zemědělec. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělská výroba: - rostlinná.

Zemědělství. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Těžba a přibližování dřeva. Přibližování dřeva lesní lanovkou.

Služby: - výuka jízdy na koni pro dospělé i pro děti - ustájení koní - vyjížďky na koních - chov a výcvik koní.

Zemědělství. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zahradnictví. Výroba, pěstování: -solitérní dřeviny pro zahrady, aleje, zahrady -poloodrostky, odrostky -stromy, stromky. Výsadba, údržba, zakládání: -okrasné zahrady, zahrádky -zeleň, parky -přesazování vzrostlých stromů. Služby: -zavlažování zeleně. Instalace, realizace: -vodní nádrže v zahradách, jezírka -fontány ...

Prodej - pilařské výrobky - OSB desky - palubky Těžba - dřevo Obchodní činnost

Prodej - vejce Drůbežárna - chov nosnic na podestýlceprodej - vejce

Farma. Zpracování produktů živočišné a rostlinné výroby.

Služby, prodej, práce: - zahradnické - pěstování květin - suché, sušené květiny, slaměnky, statice tatarika, sinoata, achilea a jiné - pěstování, rychlení celeru, petržele, pažitky.

Stavba - plynové přípojky Terénní úpravy - výkopové práce i ruční - hloubení rýh pro inženýrské sítě - výkopy základů a základových pásů Stavba - kanalizace Meliorační práce Stavba - vodovodní přípojky

Chov a prodej - drůbež - kachňata - housata

Prodej - hnojiva Prodej - semena Prodej - krmiva

Prodej - pilařské výrobky Těžba dřeva Lesnictví

Prodej - elektrická rozvodná a spínací zařízení Zemědělská výroba