Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zahraniční obchod s komoditami: -zemědělská krmiva -rostlinné oleje -oleochemické produkty -tuky.

Zemědělství: - rostlinná a živočišná výroba. Lesnická činnost.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba: -chov prasat a selat.

Zemědělské družstvo. Rostlinná a živočišná výroba.

Rostlinná výroba, pěstování: - potravinářská pšenice, sladovnický ječmen, cukrovka, luskoviny, mák, hořčice, krmné plodiny - osiva obilovin, olejniny a trávy. Živočišná výroba, chov: - mléčný skot, produkce mléka - prasata. Mechanizace: - sklizňové práce-sečení, lisování sena a slámy do balíků. Provoz Plasty Mladeč: - výroby, prodej ...

Jezdecké potřeby EQUIS Kompletní sortiment pro jezdce a koně: - jezdecká sedla, potřeby pro chov koní, otěže, uzdečky, udidla, postroje, oblečení pro jezdce, krmiva, stájové příslušenství, podkovy, elektrické ohradníky, western.

Zemědělská výroba: -rostlinná. -pěstování cibule. -obilniny, olejniny, cukrová řepa.

Rostlinná a živočišná výroba. Pěstování: -pohanka -špalda -žito -ječmen -pšenice -oves. Chov: -masný skot chovaný volně na pastvinách

Ovocnářství Sady, pěstování a prodej jablek.

Prodej: - sazenice květin a zeleniny - balkonové květiny - trvalky a skalničky - vřesovištní rostliny - okrasné trávy - listnaté a pnoucí dřeviny - jehličnany - ovocné dřeviny - osivo - substráty, hnojiva a postřiky - zahrádkářské potřeby - vysazování truhlíků a mís.

Neověřeno. Maloobchod: -ovoce -zelenina.

Maloobchod, prodej: -květiny -zahradnické potřeby.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Soukromý zemědělec: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Líhnutí, odchov a prodej bažantů.

Zemědělská výroba: - živočišná - rostlinná.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba - chov dobytka a prasat