Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Bened - projekce, realizace a údržba zeleně Dolany Zahrady: - realizace zahrad. Návrhy a instalace: - automatické závlahové systémy. Výstavba: - okrasná jezírka a koupací jezera. Zahradní centrum, prodej: - okrasné dřeviny.

Zahradnictví Květinová síň MIMOSA Pavelčákova 1, Olomouc tel.: 585 224 778

Školní statek. Nabídka zprostředkovatelský služeb v oblasti zemědělství.

Prodej a servis postřikovačů HARDI. Přestavby a testování postřikovačů a rosičů. Nákladní autodoprava. Další služby pro zemědělce.

Rostlinná výroba: - pěstování obilovin (špalda, pšenice, ječmen) - ovoce (třešně, jablka, hrušky).

Činnost: - chov holubů Prodej, e-shop: - potřeby pro holubáře

Maloobchod, prodej: -ovoce -zelenina

Víťazka - okrasné dřeviny Pěstování a prodej okrasných dřevin.

Dřevovýroba: - palety - nábytkové hranolky. Prodej, sušení: - řezivo. Prořezávání korun stromů.

Maloobchod: -drobné balení agrochemikálií -krmné směsi -pohonné hmoty.

Prodej: -pytlovaná hnojiva -drobné balení agrochemikálií -krmné směsi.

Okrasné zahradnictví, prodej: - trvalky - skalničky - okrasné dřeviny - okrasné stromy - ovocné stromky - prodej několika druhů kamene. Projekce, projekční činnost: - zpracování projektové dokumentace sadových úprav zahrad, parků a interiérů firem. Realizace-sadové úpravy. V areálu-arboretum.

Chov ryb na oteplené vodě. Prodej okrasných ryb. Prodej krmiva pro ryby. Dodavatel pro zverimexy.

KVĚT Nabízíme: -postřiky proti rostlinným plevelům -návrhy, realizace a údržba zahrad -vše od projektů po kompletní realizaci -příprava pozemku k výsadbě -zajištění a výsadba rostlin -zakládání, rekonstrukce a údržba trávníků.

Poradenská a zprostředkovatelská činnost v oblasti zemědělství.

VELKOOBCHOD SALAČ: - krmivo pro psy a kočky - doplňkové zboží - rozvoz po celé ČR pro velkoodběratele.

Granule Haná Internetový obchod: - prodej granulí a krmiva pro psy, kočky, koně a drobná hospodářská zvířata. Při nákupu nad 600, -Kč vč. DPH rozvoz zdarma do Olomouce, Šternberka, Uničova, Litovle a blízkého okolí.

Prodej: - biopalivo - obilniny - olejniny - oleje - šroty.

Koňská farma Služby pro příznivce a milovníky koní: - ustájení koní - přeprava koní - výcvik jezdců, koní - pronájem parkuru.