Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Jízdárna - výuka jízdy na koni - ustájení koní Semináře - výživa a krmení koní - chov a prodej koní.

Maloobchod i velkoobchod - substráty a hnojiva Květinářství - pokojové rostliny - řezané květiny - vazby Zahradnictvívýroba a prodej - hrnkových rostliny a květiny

Dodávka - tvrdé palivo - biopaliva - pelety Interiérové práce Zateplovací systémy Hrubé stavby - základní desky - zdiva Zámkové dlažby Rodinné domy na klíč Exteriérové práce Dodávka - vrchovištní rašelina - rašelinitá půda - frézovaná rašelina

Prodej rostlin, substrátů a hnojiv. Realizace závlahových systémů.

Nabízíme psí pamlsky a služby salónu. Prodáváme obojky, oblečení, misky, pelíšky a tašky.

Chemická výroba: - polyolefiny - VCM - PVC - styreny - polystyreny - elastomery - hnojiva - průmyslové chemikálie - technické plasty - technické pryže - lepidela - pryskřice - galvanochemie.

Farmářské trhy na Kulaťáku patří k prvním farmářským trhů v České republice. Na Vítězném náměstí (Kulaťáku) fungují farmářské trhy již od roku 2009. Naší snahou je dát příležitost v první řadě prvovýrobcům a prvopěstitelům. Snažíme se vytvořit pro návštěvníky příjemné prostředí se širokým sortimentem reflektujícím sezónní produkty. Na trzích na ...

Obchodní služby: - distribuce bavlny - zprostředkování obchodů v textilu - průzkum trhu - konzultační činnost v oblasti bavlny a textilu.

Velkopěstírna hub Praha Nákup, prodej: - žampiony - hlíva ústřičná - šii-také - lesní houby - čerstvé houby - sušené houby - sterilované houby - pěstované houby - volně rostoucí houby - nakládané houby

Zahradnické centrum. Prodej: - rostliny - květiny - sezóní dekorace - semena a cibuloviny - rostliny - doplňky pro rostliny a zahradu - okrasné a ovocné dřeviny.

Služby: - export a import služeb a zboží - obchodní činnost - stavební činnost - turistika EXPORT, IMPORT: - vývoz technologických investičních celků včetně montáže, uvedení do zkušebního provozu, zaškolení personálu - vývoz strojů, zařízení a náhradních dílů - vývoz osobních, nákladních, užitkových vozidel a autobusů vč. ...

Chemie a farmacie - Hnojiva Služby - Poradenské, právní a konzultační služby Zemědělství - Zpracování zemědělských produktů

Výroba krmných směsí: - balení 5, 10, 20 a 50kg - krmné směsi pro: - králíky - drůbež v domácích chovech - prasata - koně - psi - pštrosy - speciální směsi pro: - laboratorní zvířata ve výzkumných i účelových chovech.

Výroba: - suchá a mokrá krmiva - velkoobchod, maloobchod

Velkoobchod, maloobchod: - osiva zeleniny, květin - osiva zemědělských a technických plodin Poradenská činnost formou diagnostiky chorob a škůdců dle přinesených vzorků napadených rostlin.

Vývoj, výroba, dodávky: - přírodní ingredience pro potravinářským farmaceutický a zemědělský průmysl: - přírodní přísady - kukltury - enzymy.

Provádíme rizikové kácení stromů, rekonstrukce a údržbu zahrad, zakládání a údržbu trávníků.

Jezdecká společnost: -základní výcvik jízdy na koni -pro pokročilé jezdce možnost vyjížděk do zámeckého okolí. V areálu byla v roce 2000 otevřena KOČÁROVNA - muzeum plné kočárů a povozů za koně z nejrůznějších dob a státních i soukromých sbírek.

Výroba a prodej premixů krmných aditiv, obchodní činnost v oblasti veterinárně medicínské, poradenské služby v oblasti krmivářství, potravinářská diagnostika (mikrobiologie, mykotoxiny, chemická rezidua)

Velkoobchod:ovoce, zelenina, suché plody.