Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Romana Bubeníka se soustředí převážně na zemědělské služby jakou je sklizeň, sečení, lisování, svoz, obracení, vakování a setí. Začátek podnikání spadá do roku 2008.Postupem doby se naše činnost soustředila na sklizňové práce špičkovou technikou značky NEW HOLLAND. Provádíme sklizeň řepky, obilovin, slunečnice a kukuřice mlátičkou NEW ...

Prodej palivového dřeva Prodej lesních talířových fréz UOT - naorávačů. Drcení klestu a potěžebních zbytků, náletových dřevin. Odstraňování a oklešťování stromoví . Shrnování klestu. Naorávání lesní talířovou frézou. Přibližování dřeva. Strojní vyžínání. Srovnávání pozemků a stavenišť v regionu Zlínský kraj.

Ovocná školka Bojkovice - prodej ovocných stromků např. jabloně, hrušně, slivoně, broskvoně - ovocné keře: rybíz, rakytník.

Zahradnictví. Služby: -výsadba zeleně -návrhy, výsadba a údržba zahrad a veřejných prostranství -poradenská činnost -projekty zahrad a veřejných prostranství zpracované na počítači -vybavení interiérů živými i sušenými květinami. Prodej: -okrasné jehličnany, jehličiny -listnaté keře -trvalky -traviny -růže.

Včelařství. Maloobchod, prodej: -včelařské potřeby a pomůcky pro včelaře -svíčky z včelího vosku -medová kosmetika -různé druhy medu, medoviny -výrobky s mateří kašičkou a pylem, propolisové tinktury, masti -mandle, kešu, sušené ovoce v medu -prodej včel Maloobchod, prodej kojenecké potřeby: -hračky -šlapací i aku ...

Chovatelská stanice: - LABRADOR RETRIEVER, CHESAPEAK BAY RETRIEVER, MADARSKÝ ohař krátkosrstý prodej vetbet, kokard, zakázkové předměty pro psy

Nový Dvůr Kunovice, a.s. se zaměřuje na rostlinnou výrobu, pěstování obilí, řepky, kukuřice a máku.

Výroba: - rostlinná - obiloviny, olejniny, cukrovka - živočišná - mléčný skot.

Služby: - vyjížďky na koních - výuka jízdy na koních - vození dětí na ponících - intenzivní víkendové kurzy - terapie pro postižené Dále nabízíme: - ustájení, výcvik, obsedání, přeprava koní.

Farma Kostelec. Prodej: -brambory, zelí, cibule, máku.

Pěstování a prodej vánočních stromků - velkoobchod a maloobchod. Poskytování služeb pro lesnictví - těžba a přibližování dřeva

Sběr rostlinného pylu pro farmaceutický a potravinářský průmysl

Služby - ubytování v soukromí - sportovní rybolov

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -zeleninové přísady -balkonové a okrasné rostliny, sazenice -nádoby, truhlíky, substráty -roubované rostliny -produkce a prodej zeleniny

Ovocná školka. Prodej: -ovocné stromky: -jabloně, hrušně, slivoně, třešně, višně, meruňky, broskvoně, angrešty, rybíze, maliny, kanadské borůvky, ostružníky, malinoostružiny, ostružiny, réva, josta, růže, jeřáb.

Výroba a prodej substrátu hlívy ústřičné, jak pro malopěstitele v domácnostech a restauracích, tak pro velkopěstitele plodnic hlívy ústřičné. Nabízí také sadbu, ze které si můžete sami vypěstovat hlívu ústřičnou.

Lesnické a dřevorubecké práce. Těžba a přibližování dřeva železným koněm

Závod Horní Morava, provozovna Valašské Meziříčí. Provoz vodních toků.

Povodí řeky Moravy - závod Střední Morava. Činnost: -provoz a využití vodních toků.

Koňský ranč. Jízdárna. Ubytování v apartmánech. Restaurace 54 míst, nový salonek má kapacitu až 100 osob. V létě je Vám rovněž k dispozici zastřešená terasa. Zajistíme kompletní catering pro Vaše soukromé akce a svatby. Párty, občerstvení i ubytování na jednom místě.

Velkoobchod, prodej, zastoupení: -vlasová kosmetika Brelil professional -trvalá, rovnání, barvení vlasů -péče - sport, padání vlasů, bio, lupy, šampóny, masky. Zemědělské komodity: - rostlinné produkty: - obiloviny - pšenice, ječmen, kukuřice, oves, tritikále - olejná semena - řepka, slunečnice, lněné semeno, hořčice, sojové ...

Pobočka. Lesní správa Rožnov pod Radhoštěm. Lesní hospodářství: - správa lesů ve vlastnictví státu - správa malých vodních toků a bystřin - lesnictví - těžba dřeva, dříví.

Lesy České republiky,s.p. Lesní správa Luhačovice: -Luhačovice,Uherskobrodská 81 tel.:577131099,577131257 fax.:577131100 kontaktní osoba:Ing. Josef Zezula -Brumov-Bylnice,Podzámčí 860 revír Brumov-Bylnice,Sidonie, Štítná nad Vláří,Slopné tel.:577330230,724523838 kontaktní osoba:Ing. Josef Zezula.

Lesní správa Vsetín: - Revír Jasenice, tel. 571412199 - Revír Velké Karlovice, tel. 571444332 - Revír Huslenky, tel. 571457651. Centrála, ředitelství: - Přemyslova 1106, Hradec Králové 8. Hospodaření v lesích ve vlastnictví státu. Lesnická činnost, lesnictví. Těžba dřeva. Myslivost, honitby.