Výsadba, údržba, těžba a následné zpracování dřeva patří do kompetencí majitelů lesů a spravujících spolků, které realizují těžbu různých typů dřevin a jejich zpracování na kusové nebo topné dřevo. Dále nabízí úpravu městských porostů a ošetření stromků.

Výroba, služby, prodej: - likvidace dřevěného odpadu - výroba biomasy - výkup biomasy - štěpkování - drcení - prodej kůry - těžba dřeva - mulčování.

Jindřich Bednář se specializuje na řezání kulatiny pásovou pilou, prodává stavební řeziva, provádí kácení stromů a těžební práce.

Nákladní autodoprava s tahači VOLVO FM 12, FM 13, FH 480. Nabízíme přepravu lesních a stavebních strojů. Nákup a prodej -dřevo. Těžební práce Lesní školka.

Dřevo Vysočina a.s. je společností, která zajišťuje veškeré služby drobným vlastníkům lesů. Na přání zajišťujeme komplexní těžební a pěstební práce, vykoupíme dřevo a klest, dodáme sazenice lesních dřevin, chemikálie a poskytneme ostatní služby spojené s lesnictvím.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Truhlářství, podlahářství -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Velkoobchod a ...

Služby: - pořez kulatiny na pile ve Žďáru nad Sázavou - doprava dřeva - těžba dřeva - přiblížení a nakládka dřeva - pěstění lesa Výroba: - kompletní dřevostavby dle potřeby zákazníka - hranoly, fošny, desky, prkna, latě, krovy - truhlářské řezivo jehličnaté i listnaté - kompletní tesařské práce a konstrukce - piliny, palivové ...

Výroba, prodej, služby: -pořez dřeva -truhlářské řezivo -stavby střešních konstrukcí, dřevostavby, pergoly, zahradní domky -těžba a přiblížení dřeva -výkup kulatiny, dřeva, lesních pozemků -kácení lesů -klempířské a tesařské práce.

Služby: -ekologická likvidace dřevin -lesní práce -zpracování dřevní hmoty -výstavba polních, lesních cest -úpravy parků.

Pila: -pořez kulatina -prodej řezivo -těžební práce -výsadba nový porost -přibližování a odvoz dřeva -broušení kotoučové pily pilové listy rámových pil.

Prodej: - palivové dřevo. Služby: - rizikové kácení - výkup lesa - těžba dřeva - zimní údržby - ruční výkopové práce - doprava.

Pila Hurtova Lhota zajišťuje výkup, prodej a pořez kulatin a nejrůznějšího řeziva. Mimo jiné se zaměřuje na těžbu, odvoz, ale i manipulační práce se dřevem.

Dřevovýroba, prodej, restaurace, služby. Pilařský provoz: -stavebního řeziva -truhlářského řeziva -vazby -pořez ve mzdě. Výroba palet: -EUR palety -atypické palety. Palivo: -pilařské odřezky v délkách 2 - 4 metry -krácené odřezky -špalky. Výroba atypických obalů: -pro zemědělství -pro průmysl. Výkup kulatiny, ...

Hlavní činnost společnosti LESPRODUKT s.r.o. představuje široká škála služeb v oboru lesnictví, určených pro soukromé vlastníky lesa i obecní úřady. Do naší nabídky patří pěstební práce, těžební činnost, poradenství pro vlastníky lesa i pomoc v oblasti získávání dotací pro hospodaření v lese. Sídlíme v Kamenici nad Lipou. Naše činnost, ...

Pěstování lesa a těžba dřeva.Výkup jehličnatého a listnatého dříví na odvozním místě.

Služby, prodej: - lesnictví, těžba dřeva, - výsadba, udržování městské zeleně - pohřebnictví - zahradnictví Prodej: - okrasné i užitkové dřeviny, stromy, keře, - letničky, balkonovky, bylinky, skalničky, - hnojiva, potřeby pro zahrádkáře, substráty, - postřiky, herbicidy - ZAHRADA, Jihlava, Husova 27, ...

Zemědělská činnost - pěstební činnost (žito, oves, brambory) - přibližování dřeva koňmi - přibližování dřeva traktorem - projížďy na koních.

Těžba a prodej dřeva. Zprostředkování prodeje dřevní hmoty. Provádíme rizikové kácení stromů.

Pěstování lesa. Těžba dřeva.

Smíšené hospodářství Sladkovodní akvakultura Lesnictví a těžba dřeva

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství

Řeznictví a uzenářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování technických služeb -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Přípravné ...