Výsadba, údržba, těžba a následné zpracování dřeva patří do kompetencí majitelů lesů a spravujících spolků, které realizují těžbu různých typů dřevin a jejich zpracování na kusové nebo topné dřevo. Dále nabízí úpravu městských porostů a ošetření stromků.

Práce, služby: -těžba dřeva -nákup, prodej a doprava dřeva -doprava sklápěcími vozy.

Zámečnictví. -pěstování lesa a těžbou dřeva -vydavatelství.

Služby: -nákladní doprava -těžba a přibližování dřeva -zemní a výkopové práce

Smíšené hospodářství Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti Lesnictví a těžba dřeva

Výroba, zpracování a konzervování masa z velkých hospodářských zvířat. Činnosti související s těžbou dřeva. Silniční nákladní doprava.

Smíšené hospodářství Lesnictví a těžba dřeva Sladkovodní akvakultura

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a ...

Služby v lesnictví: -výsadba stromů -vyžínání -nátěry -stavění oplocenek -prořezávky, prořízka, prořezávání stromů -probírky -nahodilé a mýtní těžby -přibližování -zajištění odvozu a prodeje.

Těžba, přiblížení, doprava, přeprava: - dřevo, dřeva

Výroba: - rostlinná - živočišná výroba - smíšené hospodářství - dřevozpracování.

Výkup a prodej: - dřeva Výkup: - lesů vč lesních pozemků - těžba - manipulace - přibližování dřeva - doprava - činnost odborného lesního hospodáře - pěstební činnost - prodej sadby - ochrana lesů.

-práce mechanizačními prostředky

Chov koní a jiných koňovitých Sladkovodní akvakultura Lesnictví a těžba dřeva

-Lesnictví, těžba dřeva a poskytování služeb v myslivosti -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod

-Lesnictví, těžba dřeva a poskytování služeb v myslivosti

Lesní výroba a prodej: -surové dřevo -kulatina -tyčovina -dřevní odpad. Možnost zapůjčení lesní techniky. Myslivost: -prodej lovů a poplatkový odstřel trofejové zvěře. Rybářství: -prodej tržních ryb* a rybí násady. Konzultační a poradenská činnost v oboru lesnictví.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství Malířství a natěračství poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Zednictví Truhlářství, podlahářství -provádění stavebních prací ve výškách pomocí horolezecké techniky -Lesnictví, těžba dřeva -přípravné práce pro stavby -specializované stavební ...

Lesní společnost. Polesí Podmoklany: -tel.569694725.

Chov mléčného skotu Lesnictví a těžba dřeva

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Poskytování služeb pro zemědělství, ...

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost