Ovocné a okrasné školky Kukla

Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Prodej - drogistické zboží Zahradnictví

Květinářstvídodávka - floristické výrobky Výzdoby interierů - svatební aranžmá Osazování balkonů Zahradnictví

Lesní školka. -pěstování a prodej sadebního materiálu lesních dřevin -pěstování a prodej vánočních stromků

Zahradnictví La Toscana prodává okrasné rostliny a stromy, bylinky, hnojiva, substráty, postřiky, ovocné stromy a keře a sazenice zeleniny. Mezi další činnosti se řadí návrhy a realizace zahrad, poradenství, údržba zeleně a stříhání keřů.

Pavla Holcmanová provozuje zahradnictví a prodává různé druhy květin.

Zahradnictví, prodej - okrasné rostliny, ovocné stromy a keře - mulčovací kůra a substráty. Návrhy a realizace zahrad.

Zahradnictví, prodej - okrasné a ovocné dřeviny - květiny, rostliny - sadba - zahradnické potřeby. Služby - návrhy a realizace zahrad a veřejné zeleně.

Maloobchodní prodej: -květiny -vázání kytic a věnců.

Zahradnictví. Prodej: -pokojové rostliny. -okrasné keře.

Rostlinná výroba: -zelinářství -zahradnictví -sadařství.

Prodej: -okrasné dřeviny -stromy, stromky, keře -vřesoviště -skalky -jehličnany -trvalky.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: -chemické přípravky pro výživu a ochranu zemědělských plodin a lesa -komodity rostlinné výroby -osiva (obiloviny, řepka, kukuřice, slunečnice, trávy aj.) -průmyslová hnojiva, zahradnické substráty a zeminy -pytle, velkoobjemové vaky a motouzy -silážní plachty -ruční aplikační technika (postřikovače, ...

Prodej okrasných dřevin a zahradních dekorací.

Zahradní centrum v Jihlavě. Prodáváme dřeviny, ovocné stromy, trvalé a balkónové rostliny. Projektování a realizace zahrad.

Zahradnictví: -zahradnická semena -sazenice balkónových květin, letniček, dvouletek a květin vytrvalých -celoroční prodej -zásilková služba.

Milan Vrbka se specializuje na zednické práce, poskytuje služby pro zemědělství a zahradnictví a poradí si i s činnostmi týkající se izolatérství.

Zahradní centrum. Prodej: -široký sortiment okrasných dřevin -jehličnany -ovocné stromky -květiny -trvalky -skalničky -letničky -okrasné trávy -pokojové květiny -substráty, mulčovací kůry -hnojiva -pesticidy. Výroba: -příležitostní slavnostní, smuteční vazba z živých i sušených květin -dekorace interiérů -vlastní výroba dřevin.

Zahradnictví - prodej a pěstování květin a rostlin. Návrhy a realizace zahrad.

Garden Centrum. Zahradní architektura: -projektování a zakládání zahrady, terasy, balkony, atria -realizace - malé vodní plochy -údržba - veřejné a firemních plochy. Prodej: -okrasné dřeviny, trvalky, kůra, říční oblázky. Výzdoba: -interiéry.

Zahradnictví, prodej: -sadba zeleniny a ovoce -ovocné stromky -skalničky -osázené nádoby -okrasné dřeviny.