Ovocné a okrasné školky Kukla

Pusťte se v rámci zahradnictví do pěstování vlastních květin, bylin, zeleniny a ovoce. Budete potřebovat cibuloviny, semena, hnojiva, substráty, květináče či truhlíky a vhodné nářadí. Na ozdobu lze zakoupit řezané a pokojové květiny či jiné umělé dekorace.

Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Návrh, realizace a údržba zahrad a veřejných prostranství. Sečení trávy, stříhání živých plotů, vertikutace trávníků. Pěstování a množení okrasných rostlin.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, služby: -zahradnictví-řezané a hrnkové květiny, okrasné dřeviny, floristické potřeby -smuteční a slavnostní vazby... Firma odborných služeb, dodavatel výpěstků a dalších výrobků pro zahradu i dům.

Prodej, zahradnictví: -ovocné a okrasné stromky -listnaté a jehličnaté dřeviny -rostliny na živé ploty -růže -vřesovištní dřeviny -pnoucí rostliny.

Maloobchod, prodej, květinářství: -vazba věnců a kytic -květiny.

Květinářství Phoenix Maloobchod, prodej: -květiny řezané -pokojové květiny. Vazárna. Kurzy, školení. Pohřebnictví.

Služb, maloobchody: - péče o zeleň - komunální služby - zahradní centrum.

Zahradnictví Prodej: -květiny řezané -květiny sázené -sazenice -semena. - zahradní a parkové úpravy

Zahradnictví, prodej, e-shop: - růže - osiva - hnojiva - květináče

Zahradnictví: - množení a pěstování rostlin - prodej květin - nabídky sadby zeleniny.

Specializované květinové studio. Květinářství: -řezané květiny -originální vazba a rozvoz květin do domu -kompletní floristický servis -svatební vazba -vazba ze sušených květin -výzdoba hotelů, restaurací -péče o podnikové květiny. Prodej, maloobchod: -ručně vyráběné výrobky -čaje, medové pamlsky -keramika (Maříž, DenisaRossi, ...

Pěstování, prodej: -keřové růže velkokvěté, floribundy, polyantky, pnoucí, půdopokryvné -ovocné stromy jabloně, hrušně, třešně, višně, švestky, pološvestky, renklody, meruňky, broskvoně, angrešty, rybízy, ořešáky, maliník, josta.

Maloobchod, prodej: -ratanové (rattanové) doplňky -dárkový porcelán -keramika -sklo dárkové -řezané květiny -hrnkové květiny -suchá vazba -umělé květiny a sušiny včetně aranžování. Služby: -luxusní balení dárků (dárky) -dárkové koše a balíčky -aranžování interiérů -poradenství v oblasti květin -zajištění veškeré výzdoby ke ...

Zahradní centrum. Velkoobchod, maloobchod, prodej:: -růže, trvalky a traviny -kmenné tvary a solitery - keře -jehličnany -okrasná školka a zahradní centrum -pro zahradu, veřejnou zeleň, městské parky a krajinné sadovnické úpravy - projekce, realizace, údržby a pěstování okrasné a krajinné zeleně