API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Výměna - čelní skla osobní automobily Čištění - klimatizace Servis - osobní vozy - diagnistika poruch. Pneuservis.

Zabýváme se vývojem a výrobou zařízení umožňujícího použití alternativního paliva LPG pro pohon motorových vozidel. Komponenty homologované značkové řady Lovtec a Magic dosahují velmi dobrých výsledků v podmínkách provozu na silničních komunikacích. Umožňujeme přestavět a schválit do provozu na LPG prakticky každý automobil vybavený ...

Autoservis Jan Novák provádí veškeré servisní a opravárenské služby pro Vaše vozidlo. Nabízíme diagnostiku, opravu motorů, výměnu provozních kapalin, servis autoklimatizací, montáž tažných zařízení i služby pneuservisu. Najdete nás na Praze 10, ulice Korytná.

Firma BEN-CAR spol. s r.o. Praha je autorizovaný servis vozů Škoda. Náš autoservis opravuje nové i ojeté automobily na profesionální úrovni a za rozumnou cenu. Služby autoservisu pro vozy Škoda:: - kompletní servis, autoopravy vozů, záruční i pozáruční - kondiční prohlídky - příprava na STK a ME - výměna oleje - autoklempířské a lakýrnické ...

Autoservis, pneuservis: - všechny značky vozidel - servis vozů zn. LADA - přestavba vozidel na Ethanol E85. Prodejna: - Praha 5, Karla Černého 1459/1 Prodej: - automobily zn. LADA - motocykly, skútry - elektrokola.

Činnost: - prodeje nových i ojetých vozů americké výroby - prodej autodílů - autoservis

Služby: - autoservis - renovace, opravy alu disků.

Služby: - zprostředkování nákupu a prodeje automobilu, motocyklu, skútru i čtyřkolky - správa vozového parku - poradenství - zakázková úprava automobilů - asistenční služby

Autoservis, pneuservis: - výměna olejů - geometrie - přezutí a opravy pneu. Provozovny: - adresa: Kutnohorská 288/82, 10900 Praha 10 - DOlní Měcholupy - tel. 775708022 - email: jan.bulicek@kalt.cz. - adresa: V Korytech 1532/67, 10000 Praha 10 - Strašnice - tel. 800100170 - email: pneu.strasnice@kalt.cz.

Autoservis, autoopravna: - meření emisí - autolakovna - pneuservis.

Autoservis - kompletní opravy vozidel - opravy havarovaných vozidel - seřízení geometrie - automechanické práce - prodej pneumatik a náhradních dílů.

Autoservis - opravy vozidel - odtah vozidel. Prodej vozů značky SUBARU - originální díly SUBARU.

Služby: - autoservis - pneuservis - motoservis

AUTOmania se zabývá především přestavbou vozidel na plyn (LPG) nebo bioethanol (E85) a jejich následným servisem a revizemi. Máme pobočky v Praze, Příbrami a Sedlčanech. Nedílnou součástí našich provozoven, jsou čerpací stanice s prodejem LPG, PB lahví a občerstvení. Přestavba na bioethanol je možná pouze pro benzínové motory bez přímého ...

Autoservis - opravy vozidel značek BMW - prodej náhradních autodílů.

Činnost: - odtahová služba - silniční a asistenční služby - autoservis - autopůjčovna

Činnost: - montáž slaboproudých zařízení do kolejových vozidel.

Služby: - poradenství v oboru lakování osobních vozidel

Autoservis VISKA - mechanické opravy osobních i užitkových automobilů všech značek - pravidelné servisní prohlídky - výměny olejů - montáž autorádií a doplňků - prodej originálních i neoriginálních náhradních dílů. Pneuservis - vyvážení a usazení kol.

Autoservis - autoopravna, specializujeme se na značky: Honda, Nissan, Toyota, Suzuku a Mitsubishi - rychloservis - mechanické, karosárské a lakýrnické práce - servis a plnění klimatizací. Pneuservis - montáž a demontáž pneumatik - vyvažování ocelových a hliníkových disků. Odtahová služba.

Autoservis, autoopravna - servisní práce na všech typech a značkách vozů - pravidelné servisní prohlídky - autoklempířské a autolakýrnické práce - generální opravy motorů - diagnostiku vozů VW, Audi, Seat, Škoda. - rychloservis. Pneuservis - opravy a lakování hliníkových ráfků - opravy pneu a duší, plechové a hliníkové disky - výměny ...