Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Institut certifikace Svazu účetních, a.s. je vzdělávací agentura s dlouholetou tradicí na trhu vzdělávání. Organizuje a zabezpečuje vzdělávací akce v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva, daní a celou řadu dalších vzdělávacích aktivit. Naše akce jsou vhodné pro účetní odborníky, absolventy škol, ale i úplné začátečníky.
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Člen Finanční skupiny České spořitelny - fiinanční technologie, internetové a mobilní bankovnictví - projekt GEORGE.

Služby - finance, podnikatelské úvěry - reality - investice.

Raiffeisen stavební spořitelna nabízí výhodné a výnosné spoření. Jako člen silné finanční skupiny Raiffeisen Vám garantuje služby na profesionální úrovni, pevné finanční zázemí a navíc využívá cenných zkušeností ze šedesáti let stavebního spoření.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb -Příprava a vypracování ...

Služby: - odkup pohledávek - řešení pohledávek

Služby: - umělecký ateliér - malba - design - architektura

Devizový servis, poradenství a podpora při devizových transakcích a úhradách faktur. -umožňujeme vyhodnotit, naplánovat, řídit transakce a snížit jejich riziko vznikající z kurzových rozdílů -zpracujeme analýzu současného stavu a navrhneme detailní řešení pro úspory a zisk. Společnost Delfex s. r. o. zajišťuje novou službu - Devizový ...

Finanční služby - poskytování platebních služeb.

Finanční společnost - osobní půjčky pro fyzické osoby a podnikatele. Provozovna: - adresa: Holečkova 777/39, 150 00 Praha 5.

Služby: -bezhotovostní devizové obchody, devizové konverze -platební styk - zahraniční či tuzemské inkaso -bankovní spojení -směnárna.

Devizová platební společnost, služby: - bezhotovostní konverze deviz (EUR, USD a GBP) - devizový platební styk.

Činnost: - brokerské služby - pomoc nejen v obchodování s dluhopisy, depozity, deriváty, elektrickou energií, plynem a povolenkami na evropských burzách, ale i s produkty na mimoburzovním trhu

Služby: - emitování akcií - akcionářská agenda - správa akcií - dražby akcií...atd.

Služby: - obchodování s cennými papíry

Naše firma Vám nabízí: - reklamní nosiče Wallvision - designové zpracování - nejkvalitnější materiály - garance a odborné poradenství - marketingové služby - kompletní záruční i pozáruční servis - skladovací zázemí - atypické formáty dle přání klienta (např. do oblouku, do kruhu) - možnost pronájmu billboardů - pronájem ...

Investiční společnost - správa a zprostředkování finančních produktů.

Autoservis Václav Vašta, sídlící v Plzni, v městské části Radobyčice provádí kompletní autoopravy vozidel. Služby autoservisu: - kompletní mechanické opravy vozů - karosářské a lakýrnické práce - servis všech typů vozidel. Pneuservis: - přezouvání pneumatik.

Nákup, prodej: - vitruální měny - Bitcoinmat.

Finanční společnost - poskytování firemních úvěrů, půjček - investiční činnost.

Finanční služby - sjednávání hypoték, úvěrů