Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Mgr. Jana Zesevičová provozuje advokátní kancelář se zaměřením na občanské, trestní, insolvenční, obchodní a rodinné právo.

Advokátní služby, občanské a obchodní právo, právo nemovitých věcí, správa a vymáhání pohledávek, právo obcí a specifika, vycházející z obecního zřízení a správního práva, korporátní právo, trestní právo.

Služby: -advokátní služby v oblasti občanského, obchodního, rodinného a trestního práva.

Advokátní kancelář. Služby: -právní.

Advokátní kancelář. Služby: -právní -občanské právo -obchodní právo -pracovní právo -rodinné právo -směnenčné a šekové právo -insolvenční právo -trestní právo -správní právo -ústavní právo -sporné řízení -mezinárodní právo soukromé -veřejné zakázky a veřejná podpora.

Advokátní kancelář, veškeré oblasti práva: - občanské právo - rodinné právo - pracovní právo a právo sociálního zabezpečení - obchodní a korporační právo - správní právo

Specialis s.r.o., advokátní kancelář se zaměřuje na daňové právo správní a trestní, ochranu osobních údajů, e-commerce a IT právo, spolkové právo a myslivost.

AK SVOJANOVSKÝ s.r.o. poskytuje právní služby pro jednotlivce, podnikatele i obce.

Mgr. Karel Sedláček provozuje advokátní kancelář.

Mgr. Markéta Šulcová, advokátka se zaměřuje na rodinné, závazkové, dědické, občanské a nemovitostní právo.

Advokátní kancelář Vévodová s.r.o. se zaměřuje na občanské, trestní, obchodní, pracovní, rodinné a korporátní právo.

Advokátní kancelář: -sepisování listin -zastupování před soudy v oblastech obchodního, občanského, trestního a autorského práva

Advokátní kancelář - poskytování právních služeb v oblasti obchodního a pracovního práva.

Advokátní kancelář: - právní služby fyzickým i právnickým osobám v oblasti práva insolvenčního, občanského, rodinného, obchodního a trestního.

ARROWS advokátní kancelář, s.r.o. se zaměřuje na právní, daňové poradenství a korporátní pojištění.

Poskytuji právní služby se specializací na občanské a obchodní právo, zejména na oblast závazkových smluvních vztahů, korporátní agendy a sporné agendy.

ADKINS Legal, s.r.o. provozuje advokátní kancelář s pobočkami po celé České republice.

Společnost ByrFin Wealth Management, s.r.o. poskytuje finanční služby v kombinaci s prodejem nemovitostí, služby pro sportovce - vedení účetnictví, pojištění sportovců a sportovních klubů, právní poradenství pro sportovce