Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství, truhlář Stavebně truhlářská a truhlářská zakázková výroba: -repliky-okna, dveře a nábytek (intarzie) -kuchyně-kuchyňské linky (lamino, masiv) -nábytek - ložnice -dveře vchodové i interiérové -dřevěné schodiště samonosnéobklady schodišť

Výroba: -stavebně truhlářská -tesařská Farma -rostlinná a živočišná výroba

Výroba zemědělská rostlinná: -obiloviny -řepka. Výroba zemědělská živočišná: -skot -prasata. Autodoprava: -nákladní LIAZ+vlek, valník, plachta, oblouky LIAZ sklopka (sklápěč). Opravy: -stroje zemědělské -zemědělská technika. Řemeslo: -zámečnictví -zednické práce -pokrývačské práce -truhlářství, truhlářské práce. Služby: -mytí ...

Služby: -doprava -sklizňové práce -zemní práce -dodávka pohonných hmot -mytí vozidel. Výroba: -zakázková truhlářská výroba.

Truhlářství Truhlářské práce, výroba: - dřevěný nábytek - zakázková výroba - truhlářské komponenty - včelařské vybavení.

Výroba: -obiloviny, olejoviny-řepka, hořčice -mák. Vlnění: -plech. Autodoprava: -AVIA 20 -autojeřáb AD080. Dřevovýroba: -zhotovení krovu -ostatní stolařské práce. Pila: -pořez, dřevo. Prodej: -řezivo.

truhlářská výroba - vyrábíme nábytek, okna, schodiště nebo terasy na míru. Pro hotely, penziony, restaurace vytvoříme interiéry na míru od vybavení recepce, pokojů i restaurace.

Výroba: -truhlářství -kuchyně -sektorový nábytek -schodiště -terasy

Výroba: -tesařská, tesařské práce, tesař -dřevostavby, dřevostavba -prvky pro montované stavby -pokrývačské práce, pokrývač -truhlářské práce, truhlář. Montáž: -střešní konstrukce -pokládání střešních krytin, střešní krytiny.

Truhlářství. Výroba: -nábytek: -sedací soupravy -obývací stěny -čalouněná letiště -rozkládací pohovky -kancelářské sestavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské židle -dětské pokoje -koupelový nábytek -letiště, válendy.

Služby: -truhlářství, podlahářství -vodoinstalatérské a zednické práce -sadrokartonářské práce.

BRYPA spol. s r.o. se zabývá činností v oblasti truhlářské výroby na zakázku. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu kuchyní na míru, nábytku do bytů, kanceláří i restaurací. Současně nabízíme např. také výrobu schodišť, oken, dveří a nebo venkovního nábytku. Působíme nejen v okrese Jihlava, ale v případě požadavku také v ...

Pavel Hartman provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, kancelářského nábytku, vestavěných skříní a nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Karel Hladík pracuje v oborech truhlářství, tesařství, podlahářství a pokrývačství.

Dušan Mojžíš se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a zakázkovou výrobu nábytku.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

Pavel Hladík se zaměřuje na zakázkovou výrobu originálního nábytku z kvalitních materiálů, zákazníkům připravuje vizualizace a poskytuje poradenství.

Radek Tlustoš pracuje v oborech truhlářství a podlahářství, vyrábí nábytek na zakázku.

Ing. Lukáš Novotný se zaměřuje na návrh a výrobu nábytku, poradenství při volbě materiálu, konzultace při výběru dřezů a baterií a mnoho dalšího.

David Kubík se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového i exteriérového nábytku dle přání zákazníka.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Jiří Mach se zaměřuje na výrobu dřevěných postelí, oken, dveří, schodišť, kuchyní a mnoho dalšího.

Jiří Brabec se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku v privátních i veřejných prostorech, renovaci schodišť a na čalouněný nábytek

Truhlářství Sněžné s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivního dřeva, společnost vyrábí dveře, okna, obklady, postele, schody a mnoho dalšího.