Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Aleš Vrátný se zaměřuje na truhlářské práce, zakázkovou výrobu nábytku do všech místností domácnosti a na výrobu a montáž eurooken.

Truhlářské práce Výroba - sportovní potřeby Výroba - dřevěné schodiště (lomené, točité, vřetenové)

Dodávka - střešní konstrukce Truhlářství Tepelné izolace střech Zednické práce

Vladimír Bednář provozuje truhlářství, kde se zaměřuje na výrobu nábytku do ložnic, obývacích a dětských pokojů, kuchyní, restaurací a mnoho dalšího.

Kompletní stavební činnost - dřevostavby - - truhlářstvívýroba - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - bednění Truhlářská výroba - kuchyně Truhlářská výroba - nábytek - vestavěné skříně Truhlářská výroba - bednění pro základy obráběcích ...

Radek Hladík se zaměřuje na truhlářství, zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, dětských a obývacích pokojů, kuchyňských linek a mnoho dalšího.

Propvádí - dřevostavby Truhlářská výroba na zakázku masiv, lamino Výroba - vestavěné skříně (masiv, lamino)

Činnost: - truhlářství - stolařství - podlahářství.

Výroba, montáž: -kuchyňské linky, obýváky, skříně... -lamino, masiv, dýha Výroba: -nábytek na zakázku lamino -masiv, dýha -okna, dveře vchodové a vnitřní masiv, dýha.

Výroba: -sériová i zakázková -kuchyňské linky -dětské a studentské pokoje -ložnice -nábytkové sestavy pro kanceláře, domovy důchodců, hotely, mateřské i základní školy, školní družiny -předsíňové a koupelnové stěny -zahradní nábytek -altány, pergoly -dřevěný kusový nábytek -stoly pod počítače. Vše dle ...

Truhlářství: -truhlářské, tesařské práce -výroba nábytku. Provozovna: Velká Losenice 233/55

Výroba nábytku: -kuchyně na zakázku -od návrhu po montáž -široký výběr dvířek -masiv, lamino, foliované MDF -odsavače - vestavné, komínové -dřezy - nerezové, syntetické, granitové.

Výroba: -dřevařská -nábytek na zakázku -obložení -dveře -stolový nábytek -výroba atypického nábytku a zařízení -kuchyňské linky -schodiště

Truhlářství. Práce: -truhlářské. výroba: - dveře, okna, nábytek, postele, zábradlí, obklady ale i doplňky.

Výroba: -kuchyní -nábytku -vestavěných skříní z lamina, dýhy a masivu -vybavení kanceláří a prodejen

Výrobky, činnosti: -nábytek z lamina -nábytek na zakázku -truhlář.

Stavebně truhlářské práce. Montáž: - okna a dveře.

Radek Frey provozuje truhlářství a zaměřuje se na zakázkovou výrobu nábytku z lamina.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek.

Truhlářství, stolařství.

Kovovýroba: -zakázková i sériová výroba zámečnického charakteru: - (konstrukce menšího rozsahu), výrobky z nerezu - pekárny, kuchyně pečné plechy- hliník, Fe, nerez. Dřevovýroba: - výroba stavebního truhlářství-okna, dveře, altány, pergoly, lavičky, oplocení, vrata, obložení, sauny, zahradní nábytek… Elektrovýroba : - montáže ...

Výroba: - kancelářský nábytek - jídelní a restaurační stoly - skříně - kuchyně - postele - kancelářské židle.

Dušan Fiala provozuje truhlářství a zaměřuje se na návrh a zakázkovou výrobu kuchyňských linek, dveří, nábytku, schodů, pergol a mnoho dalšího.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - zařízení restaurací - kuchyně - repliky oken.