Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství Körber s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivu pro jednotlivce i firmy. Vyrábí dveře, zárubně, postele, židle, stoly, zahradní nábytek a mnoho dalšího.

Tomáš Simonides provozuje truhlářskou dílnu a vyrábí nábytek na míru pro zákazníky i firmy. Společně s výrobou poskytují i služby montáže, oprav nábytku a výrobu a montáž zahradních konstrukcí a nábytku.

Miroslav Peichl se zaměřuje na výrobu nábytku, truhlářské a podlahářské práce.

Valter Střecha se zaměřuje na zakázkovou výrobu a restaurování nábytku a na další truhlářské práce.

Služby: -projekční činnost stavební -dodávka kompletní stavby -dodávka kompletní interiéry -urbanistické a architektonické studie -návrhy -projektové práce. Truhlářská výroba: -interiéry. Vybavení: -velkokuchyně -restaurace -potravinářské prodejny -potravinářské výrobny.

Nabízíme: -příjemné posezení v nekuřácké hospůdce -salónek pro pořádání vašich rodinných oslav do kapacity 30 osob -nápoje -teplé domácí speciality, zmrzlinové poháry -letní posezení na zahradě s koutkem pro děti -stálá výstava grafiky a fotografií žďárských výtvarníků, letecké pohledy na blízké okolí -stálá výstava výrobků lidové ...

Služby: -čalounické. Zakázková výroba: -nábytek.

Výroba špaletová, kastlová, zdvojená okna -euro 68 -exteriérové, interiérové dveře -kuchyňské linky -nábytek -truhlářská výroba -truhlářství

Michal Landa se zaměřuje na truhlářské práce, výrobu kuchyňských linek a vestavěných skříní.

Jindřich Sádovský se zaměřuje na výrobu nábytku, doplňků, dřevěných soch a obrazů.

JLS Construct, s.r.o. se zaměřuje na projekční a stavební činnost, zámečnické, klempířské, truhlářské a úklidové práce,

Prodej: -výhradní zastopení SAPELI -dveře, zárubně -schodiště - montáž, zprostředkování -podlahy.

Truhlářské práce, výroba - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek do bytů i kanceláří - interiéry -dětské pokoje -obývací stěny.

Práce: -stolařské, stolařství. -tesařské, tesařství. Výroba, montáže: -krovu, krovy -pergoly -altány -zahradní nábytek -špaletová okna.

Truhlářství. Truhlářské práce. Sídlo: Nové Město na Moravě, Polní 1368

Kuchyňské & interiérové studio. Truhlářství, výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - nábytek na míru.

Výroba: -truhlářství -renovace, přebroušení, přelakování -zakázková práce -moření -práce i se zákazníkovým materiálem.

Truhlářství, výroba eurooken, dveří a nábytku.

Práce: -veškeré čalounické (výroba, oprava) -truhlářské. Výroba, zakázková (pro bytové interiéry, ubytovny, kanceláře, lékárny, prodejny, ordinace): -nábytek -kuchyně, kuchyňské linky včetně 3D návrhu -kanceláře -válendy s úložným prostorem -dvojlůžka (letiště) s úložným prostorem -dvojlůžka rozkládací s úložným prostorem -sedací ...

Dřevo s láskou je rodinná firma zaměřující se na zakázkovou výrobu dřevěných výrobků pro děti i dospělé. Produkty společnost dodává do domácností, školek, spolků i firem.

Truhlářství. Truhlářské práce.

BDS-Truck, s.r.o. se zaměřuje na cejchování tachografů a pojištění vozidel.

Jiří Rychtecký provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje především na výrobu kuchyní a vestavěných skříní, poradí si ale i s nábytkem do předsíní, obývacích pokojů, posuvnými dveřmi a s kováním.

Luboš Kadlec se zaměřuje na zednické práce, montáž sádrokartonu, zateplování domů, výrobu dřevěných schodišť a dveří, obklady, dlažby a plovoucí podlahy.