Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Jiří Vašíček provozuje truhlářství, podlahářství a zaměřuje se na výrobu kuchyňských linek, skříní, šaten, vybavení kanceláří a mnoho dalšího.

Pavel Mahel se zaměřuje na truhlářství a podlahářství. Vyrábí dveře, okna, postele, skříně a mnoho dalšího.

Zdeněk Závodný pracuje v oblastech výroby kovových konstrukcí a výrobků, zpracování dřeva a dřevěných výrobků, truhlářství, podlahářství, pokrývačství a tesařství.

Zbyněk Mitáš provozuje truhlářství, zaměřuje se na kuchyně, vestavěné skříně, schody a dveře.

KPT Kremlík zajištuje tesařskou, truhlářskou, pokrývačkou a klempířskou práci. Postará se také o práce výškové a malířské a montáže solárních sestav, oken, okenních doplňků a mnoho dalšího. Sídlo: Žďár nad Sázavou 2, Bezručova 438/54

Karel Doubek provozuje truhlářství, ve kterém vyrábí nábytek do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů a postará se i o výrobu kancelářského nábytku a recepčních pultů. Provozovna: Lhotky 57, 59401 Velké Meziříčí

Pavel Horký provozuje truhlářství a zabývá se především výrobou oken, dveří, zárubní, váz a zakázkovou výrobou nábytku.

Václav Štěpánek provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na grafické návrhy, výrobu kuchyní a nábytku na zakázku.

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby

Stolařství - truhlářství

Ivo Michna se zaměřuje na truhlářskou práci a zabývá se dřevovýrobou.

Stanislav Bradáč provozuje dřevařskou dílnu, ve které se zaměřuje na výrobu tradičního i moderního nábytku, a postará se o nábytek do kuchyně i všech pokojů v domácnosti.

Jan Zita provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá výrobou dřevěného nábytku z masivu a lamina, kuchyňskými linkami, vestavěnými skříněmi a nemocničním nábytkem.

Jaroslav Simandl se zabývá truhlářskými pracemi a vyrábí dveře, zárubně a okna na zakázku.

Jiří Kotačka provádí truhlářské a tesařské práce se zaměřením na stavebnictví. Zaměřuje se na okna, obložení, dveře, vrata a střešní konstrukce.

Jiří Lukášek provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá výrobou nábytku pro domácnosti, kanceláře, restaurace, provozovny a bary.

Josef Poul provádí truhlářské práce, zabývá se zakázkovou výrobou kuchyní, nábytku do dětských a obývacích pokojů a poradí si i se schodišti a dveřmi.

Zakázková truhlářská výroba, dodávka: -kompletní interiery -vestavěné kuchyňské linky, včetně spotřebičů -dveře, schody -zábradlí -kuchyně na míru -kancelářský nábytek -nábytek do dětských a studentských pokojů -zahradní nábytek -altány, pergoly, palisády -veškeré truhlářské výrobky dle požadavků zákazníka -plovoucí laminátové a ...

Pořez kulatiny mobilní pásovou pilou Výroba z masivu a lamina - pergoly - přístřešky Nabízí - truhlářské práce Výroba - dřevěný zahradní nábytek Výroba - dřevěné schody Výroba - květináče Výroba - krmítka

Stěhovací služby Malování Výroba - dětská dřevěná hřiště Truhlářské práce Provoz - úklidová služba Hlídání dětí

Truhlářské prácevýroba z masivu - nábytekvýroba - okna - dveře - schodiště Truhlářská výroba - nábytek z masivu Truhlářská výroba - okna - dveře Truhlářská výroba - schodiště

Truhlářské práce - specializace na dveře a nábytek z masivu Výroba - kuchyně Výroba - nábytek i na zakázku Výroba - dveře Výroba - schody

Martin Koláčný se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového a exteriérového nábytku do domácností i kanceláří a venkovních stavebních konstrukcí.

František Mazel provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá zakázkovou výrobou nábytku dle přání zákazníků.

HS Innovation s.r.o. vyrábí kuchyně, skříně a další nábytek na míru, zaměřuje se také na schody a bytové doplňky. Nábytek vyrábí pro domácnosti i kanceláře.