Dodávky elektřiny a tepla pro různé technologické účely, ohřev vody anebo otop realizují teplárny. Teplárenství však zahrnuje i výrobu, prodej, montáž a servis dílčích zařízení umožňujících vytápění domácností, ale i komerčních či průmyslových objektů.

Provozování kotelen. Správa bytů. Badminton. Sauna. Tvorba programů.

Služby: -výroba a rozvod tepla -správa a údržba nemovitostí -opravy motorových vozidel -silniční nákladní doprava -vodoinstalatérské práce -topenářské práce -zámečnictví. Montáž, opravy, údržba a revize: -vyhrazené elektrické zařízení. Specializovaný maloobchod v oboru sanita: -smluvní prodejce NOVA SERVIS ZNOJMO -pákové ...

Projekce - tepelná čerpadla - podlahové vytápění Montáž, servis, projekce - tepelná čerpadla Montáž, servis - podlahové vytápění Montáž - větrání - klimatizace Servis - větrání - klimatizace Projekce - větrání - klimatizace

Správa bytů a nemovitostí. Výroba a rozvod tepla. Energetické konzultace, audity. Projektová činnost.

Firma Termoregul s.r.o. byla založena v roce 1992 a zabývá se problematikou zásobování teplem a teplou užitkovou vodou z lokálních, místních i centrálních zdrojů.

Výroba a rozvod tepla: -provoz tepelných zařízení (školy, školky) -dodávky pro byty -montáž měřidel. Služby spojené s rozúčtováním tepla a teplé užitkové vody.

Montáž - kotelny - tepelná zařízení Dodávka - kotle

Služby: - oblast výroby a dodávky tepla - rekonstrukce tepelných zdrojů - měření a regulace tepla - úspory tepla. Výstavba: - kotelny.

Průkazy energetické náročnosti budov Projekce - topné systémy Projekční kancelář Projekce - vzduchotechnika - klimatizace

Výroba: - elektřina. Výroba a rozvod: - teplo.

Výroba, prodej: - teplo - systémy měření a regulace - autorizované měření emisí - servis kotlů a prodej kotlů.

Správa bytů a budov Opravy instalací ZT, UT a plynu Výroba a rozvod tepla a výroba elektřiny

Technické služby - provoz vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřeb - výroba a rozvod tepelné energie - provádění drobných staveb, jejich změn a odstraňování - provádění vodovodních a kanalizačních přípojek - vývoz a likvidace fekálií - zemní, výkopové práce, terénní úpravy - klempířské práce ...

Společnost zajišťuje výrobu a rozvod elektřiny, tepla a plynu, čištění a odvádění odpadních vod, provozování vodovodů a kanalizací.

Centrální zásobování teplem a provoz plynových kotelen.

Společnost Česká teplárenská s.r.o. provozuje tepelné zdroje, sekundární tepelné sítě a soustavy, s cílem zlepšení stávajících služeb v oblasti tepelného hospodářství a jich rozšíření až „na radiátor“.

Pražská teplárenská a.s.: - teplo - elektřina - vedlejší energetické produkty - telekomunikační okruhy - prodej investičního majetku - služby - prodej a pronájem nemovitostí.

Energetika, topení - poradenství poradenství - meření a regulace tepla a TUV

Městská teplárenská společnost: -výroba a rozvod tepelné energie -výroba a rozvod elektřiny -dodávka, montáž, servis voda-topení-plyn Nepřetržitá pohotovostní služba: -tel.:777633462.

Výroba, dodávka: - teplo. Kotelna K1 a K2. Služby: - údržba cest a silnic - sekání trávy - zemní práce.

Služby: - výroba tepla - výroba elektřiny - podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady - vodoinstalatérství, topenářství - výroba tepelné energie a rozvod tepelné energie, nepodléhající licenci realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kW - vedení účetnictví, vedení daňové evidence