Bau-projekt, s.r.o.


Mírová 553, Havlíčkův Brod 580 01
Služby:
-architektonická a inženýrská kancelář.

Další produkty a služby
  • individuální návrhy staveb, animované vizualizace interiérů, návrhy rodinných domů, interiérový design
  • stavební projekty, plány staveb, plány stavebních armatur, projekty rodinných domů, projekty bytových domů, projekty komerčních objektů

Společnost zabývající se výkupem a svozem prázdných tonerů, cartridge a jejich ekologickou likvidací a renovací. Firma působí v Praze a Hulíně.

Související články
Pro společnost Bodinger není žádný interiér nerealizovatelný

BODINGER s.r.o.

Pro společnost Bodinger není žádný interiér nerealizovatelný

Pokud se obáváte, že vaše představy o ideálním bydlení jsou natolik netradiční, že jsou vlastně v praxi nerealizovatelné, pak jste zřejmě nenašli tu správnou firmu. Pro ostravskou společnost Bodinger s.r.o. není žádný požadavek klienta nedosažitelným.


Stavba beze všech starostí

D-BAU s.r.o.

Stavba beze všech starostí

Stavby takzvaně „na klíč“ se staly už běžnou záležitostí, kterou nabízí řada stavebních firem. Právě proto, že je jich dostatek, můžeme si vybrat tu nejlepší. Společnost D-BAU s.r.o. Semily získala už několik ocenění ve svém oboru.


Návrh a realizace kuchyně i celého interiéru se stane skutečností s firmou BODINGER z Ostravy

BODINGER s.r.o.

Návrh a realizace kuchyně i celého interiéru se stane skutečností s firmou BODINGER z Ostravy

Vyladěné interiéry do posledního puntíku již dnes nejsou jen snem, ale skutečností. Návrhy interiérů jsou již běžným standardem při budování domova. Klient má lepší představu, vše přehledně vidí a může se na výsledek o to více těšit, aniž by kupoval zajíce v pytli. Návrhy interiérů se často uplatňují i v případě kuchyní na míru, které ocení každá rodina. Nechte se inspirovat u firmy BODINGER.


Ty správné potraviny vznikají jen v kvalitních závodech

PMZ PROJEKT, spol. s r.o.

Ty správné potraviny vznikají jen v kvalitních závodech

V současné době se roztrhl pytel s kritikami potravin, jako jsou vajíčka, mléko, ale i maso. Spotřebitelé se tak potýkají s nepříjemnou situací, kdy neví, komu a čemu věřit a podle čeho vybírat kvalitní maso. Neexistuje nějaký univerzální návod, díky kterému si můžete být jisti, že zakoupené maso vytvoří explozi chuťových buněk. Jedno je však jisté - s masem se musí od začátku do konce zacházet podle přesných technologických postupů.