API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoklempírna. Oprava, servis: -karoserie automobilů.

Autoservis: -specialista na vozy PEUGEOT, CITROEN, RENAULT francouzské výroby. Prodej, oprava, servis, leasing, pojištění všech značek. Prodej, obchod: -náhradní díly -disky, tlumiče, ráfky. Autoservis: -servis -veškeré mechanické práce -diagnostika vozidel -kontrola podvozku -měření sbíhavosti na HEKA testeru -klimatizace (čištění, ...

Prodej, e-shop, eshop: - náhradní díly - pneumatiky. Autoservis Pneuservis

TURBODMYCHADLA - opravy, servis a prodej všech typů turbodmychadel pro motory osobních, nákladních a drážních (lokomotivních) vozidel, zemědělských a stavebních strojů. OCHRANA PODVOZKŮ A DUTIN: -profesionální ošetření podvozku a dutin karoserie -nástřiky značkovými přípravky BODY, ROBELO, dokonalá ochrana proti korozi, vlhkosti, ...

Dopravní firma: -autobusová doprava -pravidelná linková doprava v okolí Brna -nákladní doprava (Ing. pavel Čuba) -tuzemská a mezinárodní kamiónová doprava -superzelené kamiony EURO 2, EURO 3 -přeprava do všech států EU -servis autobusů, nákladních i osobních vozidel -čerpací stanice. Opravny motorových vozidel: -servis autobusů, ...

Autoservis a pneuservis Rosice. Provádíme opravy motorů, převodovek, brzd, výměny provozních kapalin a čelních skel. Autolakýrna, pojistné události, pneuservis.

Nonstop odtahová služba. Odtahujeme osobní a nákladní vozidla i motocykly. Naší odtahové služby je možné využít i v zahraničí. Provozujeme autoservis a pneuservis v Brně.

Prodej - náhradní díly všechny typy vozů Servis - klimatizace Autoservis - osobní automobily - příprava na STK - opravy, diagnostika - výměna (brzdové destičky, tlumiče, výfuky, ložiska, motorové díly, ...) - laserová geometrie - smluvní servis a partner firmy ELIT - smluvní partner ČP uzavírání POV-HAV Pneuservis - přezouvání - ...

Prodej: -nová vozidla, automobily -náhradní díly. Autorizovaná karosárna - servisní středisko. Vlastní certifikát ISO 9001:2000.

Opravy silničních vozidel.

Autoopravna: -měření emisí BOSCH benzin-diesel -úplná diagnostika a opravy vstřikování BOSCH benzin-diesel -seřízení motorů - spotřeby -prodej náhradních dílů: filtry palivové i vzduchové, trysky, rozvodové řemeny, selenoidy, žhavící a zapalovací svíčky, atd. Obchodní činnost. Stavba strojů s mechanickým pohonem. Zámečnictví.

Služby: -pneuservis -čištění interiérů aut -svařování plastů -půjčovna střešních boxů -prodej náhradních dílů -opravy osobních automobilů.

Vyřízení pojistných událostí. Autoservis. Oprava, servis: - automobily. Zajištění náhradního vozidla. Odtahová služba, odtahy.

Opravy osobních automobilů. Prodej náhradních dílů.

Naše firma Stonebox s.r.o. byla založena roku 2011 a najdete nás na jižním okraji Brna. V našem autoservisu a pneuservisu provádíme opravy osobních a užitkových automobilů do 3 tun všech evropských značek, ale především se specializujeme na koncern VW (Audi, Volkswagen, Škoda, Seat). Dále nabízíme přípravu a zajištění provedení emisí a STK ...