API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
TOYKA servis. Služby: -autoservis -pneuservis.

Prodej, distribuce, dodávka autobusy: -kompletní služby v oblasti autobusů a nákladních vozů -městský autobus -meziměstský autobus -zájezdový, dálkový autobus -na zemní plyn -prodej a výroba utahováků kolových šroubů pro nákladní vozidla.. Servis, oprava: -nákladní vozidla -autobus -karoserie. -likvidace ...

Zemní práce, mechanizace a doprava: -kamionová (mezinárodní i vnitrostátní) doprava - zejména celovozové zásilky. Dílenská opravárenská činnost: -oprava všech druhů automobilů, auto, vozidla včetně osobních, poskytování technických služeb.

Prodej, autoopravna, autoservis: -automobily RENAULT. NON STOP SERVIS tel.: 777 766 588 Oficiální dealer pro nákladní a užitková vozidla společnosti Renault Trucks.

Autoservis, autoopravna: -automobily zahraniční výroby Mercedes, Volkswagen, BMW, Audi, Opel -mechanické, karosářské práce. Oprava, seřízení: -motory.

Průzkum: -inženýrsko-geologický -hydrogeologický. Práce: -strojní vrtání studní s délkou nad 30 metrů a vrty s délkou nad 30 metrů -geologické -svářečské -truhlářské. Kovoobrábění. Činnost: -zprostředkovatelská. Opravy, servis: -automobily, motorová vozidla.

Nabízíme služby: Autovrakoviště. Autoservis. Pneuservis. Autobazar. Nehodová služba. Autosklo. Autoservis na všechny tipy vozů. -servisní prohlídky -výměna olejů a kapalin -pneuservis -plnění klimatizace -diagnostika Bosch -STK -servis brzd a spojky -montáž tažného zařízení -lakýrnické a karosářské práce -možnost zapůjčení ...

Pneuservis, oprava, servis, montáž, výměna pneumatik, pneu. Opravy, servis průrazy, defekty pneumatik: -výměna pneu-letní, zimní a disků -prodej pneumatik na osobní vozidla, dodávky, motocykly i zemědělské stroje -prodej olejů -oprava vozidel, vozidla, auta, vozy.

Autoservis. Oprava osobních automobilů: -montáž tažného zařízení -příprava STK -prodej náhradních dílů aj.

Autoservis, autoopravna: -autoklempířství, autoklempíř -autoklempířské práce -oprava karoserií, karosářské práce -servis vozidel, vozidla, auto, auta, automobily, vozy, vozů -oprava pneumatik -příprava na STK -automechanické práce.

Odvoz, dovoz měřeného vozu. Sjednání termínu měření emisí dohodou po telefonu. Služby: -měření emisí, Diesel -opravy automobilů -revize LPG -JTK traktorů.

Provádíme: Kompletní řešení pojistných událostí včetně opravy . -opravy všech značek osobních automobilů, roků výroby (mimo záruční opravy) -klempířské práce na rovnacím rámu -prohlídka, kalkulace opravy při opravě v našem servisu zdarma! -mechanické prace - servisní prohlidky dle vyrobce -připrava vozu na technickou prohlídku -odborná ...

Zastoupení firmy AGROTEC. Opravy a servis automobilů. Nabídka měření emisí. Provoz pneuservisu a odtahové služby

Autoservis. Služby, oprava: -pravidelné kontroly osobních i dodávkových vozidel -olejový servis, výměny náplní -diagnostika, nejmodernější 3D geometrie John Bean Visualiner, opravy podvozků -pneuservis, pneumatický detektor vůle v zavěšení -opravy a plnění klimatizací -příprava a provedení STK, EM -opravy karoserií s pomocí rovnacího rámu ...

Mezinárodní i vnitrostátní kamionová doprava. Vnitrostátní přeprava sypkých materiálů. Opravy nákladních vozidel, přívěsů a stavebních strojů.

Prodej, leasing: -automobily ŠKODA -ojetá vozidla. Servis, oprava automobilů všech značek: -výměny (olej, brzdové komponenty, výfuky, spojky, svíčky, řemeny, filtry, díly řízení a podvozků, tlumiče) -seřízení motorů na diagnostice BOSCH -seřízení světlometů -seřízení geometrie -diagnostika motoru BOSCH -kompletní ...

Prodej, servis: -osobní a dodávková vozidla. -skloservis -autoservis -pneuservis -odtahová služba ČR, EU -autopůjčovna (Škoda Fabia, Škoda Octavia)

Autoservis, autodílna, autoopravna, automobily, auto včetně autoelektrikářské práce a příprava na STK a emise. Prodej: -použité náhradní díly a výkup havarovaných vozidel.

Autolakovna, autoklempírna. Kompletní oprava karoserií automobilů: -lakýrnické a autoklempířské práce. -kompletní oprava havarovaných vozidel ve spolupráci s autoservisem. Bezhotovostní vyřízení pojistné události s Vaší pojišťovnou. Bezhotovostní opravy havarovaných vozidel. Prohlídky pojišťovnou. Lkvidace škodní události (auta). Odkup ...

Autoservis, oprava: -automobily -mechanické, klempířské práce -rovnání karosérií na rovnací stolici. Odtahová služba.

Autoopravna, oprava, servis: -automobilů.

Autoservis. -servis všech typů kol a pneumatik na osobní a dodávková vozidla -prodej autokosmetiky a půjčování přívěsných vozíků.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, prodej: -náhradní díly pro nákladní automobily -dodáváme díly na značky: MAN, DAF, IVECO, SCANIA, RENAULT, MERCEDES, VOLVO, LIAZ, TATRA, AVIA -motory, brzdy, startéy, spojky, oleje, filtry, chladiče, světla, tlumiče, nápravy, výfuky, autoskla, části podvozku, karoserie, elektročásti, filtry, nářadí, oleje, ...