API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoservis. Autoopravna. Údržba, servis: - automobily, auta. Geometrie náprav. Výměna olejů. Měření emisí a příprava vozů na STK. Pneuservis. Opravy, prodej: - pneumatiky.

MP Serviss. Služby: - autoservis - servis motorových vozidel - seřízení geometrie - příprava a provedení STK a emisí - pneuservis - servis, plnění a desinfekce klimatizací - výměna autoskel - prodej náhradních dílů.

Autoservis specializující se na osobní a dodávková auta všech značek. Provádíme diagnostiku, celkový servis, opravy a přípravy na STK.

Opravy a renovace vozů Jaguar XK-120/140/150 & E-Type: - kompletní karosářské a klempířské práce včetně cínování - renovace podvozkové části vozidel - renovace interiéru - opravy motorů a převodovek - opravy a výroba stahovacích střech. Prodej: - náhradní díly pro vozy Jaguar XK-120/140/150 & E-Type.

Autoservis, pneuservis, mechanické opravy, pneuservis, automobilová diagnostika, geometrie vozidel, opravy motorů a převodovek LKW.

Nákup a prodej osobních a užitkových vozidel, dovoz vozidel ze zahraničí. Financování vozidel, pojištění, komplexní servisní služby pro motorová vozidla.

Autoservis pro osobní automobily a dodávky všech značek.

Firma ISV Company působí na českém trhu od roku 1999 a specializuje se na prodej náhradních dílů a servis osobních vozů značky Mercedes-Benz. Aktuální nabídka: prodej originálních náhradních dílů prodej náhradních dílů od druhovýrobců prodej nových náhradních dílů prodej použitých náhradních dílů servisní ...

Záruční a pozáruční servis: -autobusy -přípojná vozidla. Opravy: -nákladní a užitková vozidla -retardéry -pneuservis -karosářské práce. Montáž, opravy, ověřování: -tachografy.

Opravy: - autobusy - nákladní a přípojová vozidla.

Záruční a pozáruční servis: -autobusy KAROSA a IRISBUS -přípojná vozidla. Opravy: -nákladní a užitková vozidla -retardéry -pneuservis -karosářské práce.

Česká společnost OLTRANS DOSTÁL s.r.o. se zabývá vnitrostátní a mezinárodní kamionovou dopravou. Přepravujeme celovozové i kusové zásilky v rámci České republiky, zemí Evropské unie, Ruska, východní Evropy a Turecka. Provozujeme také vlastní servis nákladních vozidel. Sídlíme v Olomouci. Naše služby: - kamionová doprava - tuzemská, ...

Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. Zprostředkování obchodu a služeb. Velkoobchod a maloobchod. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí. Poskytování technických ...

Opravy silničních vozidel Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a ...

Autoservis: - servis a opravy automobilů - pneuservis - servis zemědělských strojů.

Servis, opravy: - osobní automobily - příprava na STK - měření emisí. Prodej: - automobilové náhradní díly. Diagnostika Bosh. Plnění klimatizace.

Autosalon vozů ŠKODA: - prodej nových vozů - servis - zapůjčení vozů - prodej ojetých vozů - mycí linka - geometrie - plnění a servis klimatizace - servis ostatních značek.

Autoservis, autoopravna - opravy aut - pneuservis. Prodej, montáž - pneumatiky - náhradní díly.

Autoservis, autoopravna: - osobní automobily - karosářské práce.

Prodej autodiagnostické techniky, přístrojů a vybavení SME. Školící středisko. Servisní škola autodiagnostiky. Poradenská činnost v oblasti emisí a autodiagnostiky. Agentura Ageum: - nahrávací studio - zvuková a světelná technika Autoservis: - měření emisí - STK traktorů - autodiagnostika - klimatizace - dekarbonizace motorů - ...

Pneuservis, autoservis: - brzdový systém - tlumiče - výfukový systém - klimatizace - čištění vozidel - výměna baterií.

Autoservis. Autoopravna. Osobní a dodávkové vozy

Autoservis: - servis nákladních vozidel, osobních vozidel - příprava vozidel na STK - plnění klimatizace - prodej náhradních dílů.

Prodej: - pneumatiky - ocelové a ALU disky. Služby-kompeltní péče o automobil: - pneuservis pro osobní, nákladní a traktorové pneu - opravy průrazů - lepení duší - likvidace ojetých plášťů - geometrie 3D - uskladnění pneu - zdarma - seřizování světel - výměna náplně klimatizace a desinfekce ozónem - bezkontaktní a ruční myčka ...