API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Služby:Pneuservis Autoservis Prodej pneu Chiptuning Autoskla - výměny, prodej. Poradenství při koupi vozu Renovace světlometů Prodej a montáž autodoplňků

LPG přestavby a montáž LPG zařízení do vozidel a techniky s garancí výkonu motoru. Záruční a pozáruční servis.Tradice od roku 1993, výkon, ůroveň, profesionalita.

Autoservis: -osobní automobily -příprava a zajištění provedení STK.

Autoservis, autoopravna. Oprava, servis: - osobní automobily - diagnostika vozidel, přestavba na ethanol E-85, STK + ME, veškeré mechanické opravy, pneuservis. Prodej: - náhradní díly, autodíly.

Servis automobilů zn. Peugeot. Opravy autoskel.

Autoservis: - opravy motorů, karoserií, brzd.

Autoservis, autoopravna, autokarosárna, pneuservis: - záruční i pozáruční - automobily všech značek, hlavně Škoda, VW - havarovaná vozidla na rovnacím rámu - autokarosérie, autokarosérií, autokarosářské práce.

Smluvní autoservis ESAS AUTO s.r.o. naleznete ve Valašském Meziříčí, kde se vám postarají o opravu, servis a emise vozidel nebo autoskla. Také si zde vyberete nové osobní automobily značek Volkswagen, Audi, Škoda a další. K dispozici pro vás také odtahová služba, kterou můžete využít kdykoliv při poruše vašeho vozu. Maloobchod, prodej, oprava, ...

Autoservis, záruční a pozáruční servis, pneuservis: -nákladní automobily (vozidla) a návěsy, přívěsy včetně diagnostiky - nákladní automobily DAF. Služby: -ověřování tachografů -měření emisí nákladních vozidel a příprava na STK* -montáž jednotek OBU* (mýtné v SRN) -laserová geometrie.

Odtahová služba NONSTOP. Odtahová služba a autoservis, specializace na vozidla koncernu Volkswagen(Audi, Seat, Škoda, Volkswagen). Montáže tažných zařízení, Montáže gps vyhledávání. Autoelektroservis (opravy elektroniky vozidel).

Samohýl Motor Holding, a.s. Prodej, úvěr, financování, záruční a pozáruční servis, pronájem, půjčování, autopůjčovna: -osobní automobily značky ŠKODA. Maloobchod, prodej: -originální náhradní díly na vozy ŠKODA. Prodej, montáž: -autodoplňky. Oprava: -karoserie. Servis mobil 602508926 NONSTOP odtahová služba 606886090. Nákup, prodej, ...

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na automobily: - ŠKODA 100, 120 - FAVORIT - evropské zahraniční vozy. Autopříslušenství: - autobaterie 40-180 ah - autorádia - autopotahy. Autoservis a pneuservis.

Autodoprava: - vnitrostátní přeprava - mezinárodní přeprava - spedice. Skladovací prostory. Servis: - opravy veškerých motorových vozidel - pneuservis pro nákladní i osobní vozy - ruční mytí nákladních automobilů.

Přestavby vozidel na LPG, CNG. Měření emisí benzín, LPG a CNG, Diesel. Opravy a revize zařízení na LPG a CNG. Výměny nádrží na LPG s prošlou tlakovou zkouškou. Diagnostika, opravy a servis vozidel všech značek. Revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení. ČERPACÍ STANICE na LPG. Pneuservis.

Asistenční služba: - odtah vozidel - zapůjčení náhradních vozidel - znalecké posudky - opravy automobilů - nahlášení pojistné události a komunikace s pojišťovnou. Provozovna: TOP MO Hradišťská 83 686 03 Staré Město

Služby: - nákladní autodoprava - autoservis - pneuservis

Autoservis. Pneuservis Karosárna. Odtahová služba.

Autoservis, pneuservis: - prodej pneu - geometrie - rovnání alu disků - přípravy na STK - výměny olejů a výfuků - výměna brzdových desek - vyvažování kol na ose - plnění autoklimatizací.

Autolakovna. Lakýrnické práce. Karosářské, mechanické práce. Leštění laků. Renovace světlometů.

Autoservis: -specialisti na Volvo - opravy aut všech značek - karosářské práce, renovace laku, lakování, mechanické a elektro práce, diagnostika apod - zapůjčení náhradního vozidla. Pneuservis. Výměna autoskel.

Autoservis, autoopravna. Oprava, servis: - osobní automobily. Naše služby: - příprava na STK včetně zajištění - měření emisí diesel - osobní, nákladní a traktory - pneuservis - diagnostika vozidel - oprava, servis, plnění klimatizace - geometrie osobních i nákladní automobilů - výměny olejů - montáže - autorádia, ...

Dovoz, internetový prodej, eshop, maloobchod: -značkové autodíly - originální díly i v náhradě, na osobní vozy a dodávkové automobily. Autoservis pro osobní a dodávkové vozy - převážně vozy Fiat, Citroen, Peugeot a Renault: -autodiagnostika -oprava podvozků -generální opravy zadních náprav -oprava motorů, brzdových systémů, ...

Autoservis, pneuservis, karosářské práce. Kompletní opravy osobních a dodávkových vozidel.

Služby - dovozce a distributor špičkových systémů přestaveb vozidel na LPG, CNG. Provádíme přestavby osobních vozidel na LPG.

Maloobchod, prodej: -autodíly, náhradní díly na automobily -pneumatiky. Příprava a provedení STK. Autoservis, autoopravna, opravy, oprava: -osobních automobilů všech značek, vozidel.