API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Autoservis. Autoopravna, oprava, servis, údržba: -osobní automobily, vozidla.

Autoservis, servis, oprava, autodílna: -osobní automobily všech značek.

Oprava, servis: - motorových vozidel - autoservis

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - specializace na automobily Fiat - vozy všech značek. Maloobchod, prodej: - náhradní díly, autodíly Fiat.

Výroba: -kabiny pro vysokozdvižné vozíky. Oprava,servis: -karoserie. Údržba,oprava: -automobily. Autodoprava,doprava,přeprava: -silniční nákladní vnitrostátní (tuzemská): -dodávky VOLKSWAGEN LT,FORD Transit. Práce: -zámečnické. ...

Dopravní služby, doprava, přeprava: -městská hromadná doprava -zájezdová tuzemská i mezinárodní doprava autobusová -využití linkových autobusů pro zájezdy. Oprava, servis: -trolejbusy provozované v ČR -autobusy -autobusové montážní skupiny -generální opravy trolejbusů ŠKODA TR 14, 15 -opravy a diagnostika trolejbusů ŠKODA ...

Autokarosárna. Práce: - autokarosářské.

Opravy karoserií, nástřik dutin a spodků automobilů, příprava a provedení STK

Oprava, servis, autooprava: -osobní automobily (mechniké opravy), -příprava na STK*.

Autoservis: -oprava automobilů KIA, - diagnostika vozů systém BOSCH.

Autoservis, autoopravna, opravna, servis, opravy: - osobní automobily - měření emisí. Služby: - mycí linka (myčka automobilů) - odtahová služba.

Autoservis, autoopravna, servis, řemeslo: - autoklempíř, autoklempířství, autoklempířské práce - karosář, oprava karoserií, karosářské práce - karosářská dílna.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní do 3, 5 t: -mezinárodní (zahraniční) -vnitrostátní (tuzemská) -AVIA, IVECO, DAF*. Zemní práce - s kolovými bagry. Autoservis: -nákladní a osobní automobily.

Oprava, servis: -automobily. Doprava: -silniční nákladní.

Autoopravna, autoservis: - oprava, servis motorových vozidel.

Autoopravna, autoservis, opravy, servis: -motorová vozidla.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: -automobily - karosářské práce - lakýrnické práce - STK - výměna autoskel - montáž autodoplňků.