AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Pojízdné prodejny - prodej, servis, pronájem Výroba pro všechny druhy užitkových vozidel: -nástavby užitkových automobilů -valníkové nástavby -skříňové nástavby speciální nástavby podle individuálních požadavků včetně návrhu -vestavby zařízení do užitkových vozidel -montáže doplňků spoilery, spací nástavby, nezávislé ...

Opravy automobilů: -karosářské práce-veškeré -ŠKODA-kompletní-libovolný rozsah -drobné-nepřetržité. Obchod s díly a příslušenstvím pro motorová vozidla. Tažná zařízení. Diagnostika.

Autorizovaný prodejce značky SUZUKI a ISUZU. Prodej, servis: -osobní a terénní automobily SUZUKI a ISUZU -náhradní díly, ND -příslušenství. Práce: -karosářské -opravy autoelektro. Půjčovna vozidel. Služby: -zajišťování měření emisí a STK -servis vozidel všech značek.

Výroba, prodej: -nákladní přívěsy pro osobní automobily -specialní přívěsy pro transport motocyklů, vodních skútrů, lodí -náhradní díly a příslušenství. Půjčovna: -přívěsy jednonápravové bez plachty nebo s plachtou -přívěsy dvounápravové Pobočka: -Praha Dolní Měcholupy, Kutnohorská 2 -tel.:602125075

Prodej: -náhradní díly - ND na automobily -oleje MOGUL, CASTROL -mazivo, tuky -brzdová kapalina, destilovaná voda -autokosmetika -autodoplňky -TUNING, VELVANA, AGRIMEX.MOTIP-BARUM, VALVOLINE, TEXACO. Provozovna: -České Budějovice, Sokolská 14 / 193, tel.:385346014.

Autoservis: -veškeré opravy -karosářské práce -příprava vozů na STK včetně provedení této kontroly -prodej náhradních dílů, příslušenství -prodej autodoplňků, baterií -pneumatiky.

Autoservis: -autokarosářské práce -autolakýrnické práce -odtahová služba 24 hodin nonstop -běžné opravy všech typů vozidel. Maloobchod, prodej: -náhradní díly -autopříslušenství.

Autorizovaný prodejce BOSCH a BLAUPUNKT. Montáž: -autorádia BLAUPUNKT. Opravy: -spouštěče a alternátory -rozdělovače a tachometry -elektropříslušenství BOSCH-PAL. Maloobchod, prodej BOSCH: -zapalovací a žhavící svíčky -klínové a rozvodové řemeny -palce, kontakty a regulátory dobíjení -stěrače a autobaterie. Služby: -měření ...

Maloobchod, prodej: -autodíly -náhradní díly na automobily, motocykly.

Prodej: -autodoplňky -náhradní díly ŠKODA -autopotahy, akumulátory AFA, BOSCH -olej ESSO.

Montáž: -systémy pro rádiové a satelitní vyhledávání odcizených vozidel -imobilizéry, autoalarmy -centrální zamykání -dálkové ovládání -mechanické zajištění řadící páky -SHERLOG Security Car.

Výroba: -smaltované nádobí -teflonové nádobí -lisování dílů pro automobilový průmysl. - lisování, lisařské práce (řemesla strojírenská) - svářečské práce (řemesla strojírenská) - lisovny (výroba a řemesla) - lisování (výroba a řemesla) ISO/TS 16949, ISO 9001, ISO 14001

Autoservis: -kompletní servis osobních automobilů + dodávek -pneuservis -autosklo -autolak.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly AVIA, LIAZ -autopříslušenství -autobaterie.

Prodej: -náhradní díly -autodoplňky -autobaterie -střešní nosiče -tažné zařízení -autopotahy -autožárovky -autokosmetika -oleje -pneumatiky. Autoservis, opravy: -autoopravna všech typů automobilů.

Maloobchod, prodej: -autoalarmy -kamerové systémy -domovní telefony -pohony bran -nářadí -internetový obchod.

Prodej a montáž: -autoskla všech značek -výměna zdarma -tónování a kódování autoskel -likvidace pojistných událostí zdarma.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -náhradní díly pro nákladní automobily, tahače,autobusy,návěsy,přívěsy značek VOLVO,SCANIA,DAF*,M.A.N.,MERCEDES, RENAULT,IVECO,BPW*,SAF*,TRAILOR, KASSBOHRER,ROR*,FRUEHAUF,STEYER. Základní sortiment: -filtry: -vzduchové,olejové,palivové,vodní, kompresorové,pro hydrauliku, pro klimatizaci ...

Služby: -opravy, servis a prodej pneumatik všeho druhu, včetně studených protektorů -prodej plechových a al.disků -prodej autobaterií -kompletní pneuservis -uskladnění pneu -opravy čelních skel -plnění autoklimatizací.

Prodej, půjčovna, pronájem, servis: -obytné přívěsy -karavany HYMER. Stavebnictví: -inženýrské sítě -dopravní stavby.

Služby: -autorizovaný dealer olejů a maziv SHELL. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autokosmetika B 2000 -veškeré filtry -nové pneumatiky -protektorované pneumatiky za studena -teplé protektory obřích rozměrů -střešní systémy AUTOMAXI -klínové řemeny -lepidla, tmely -údržbářská chemie CANNING -oleje a maziva SHELL.

Prodej, montáž: -pneu, alu kola, tónování skel -autodíly, chip tuning -pneuservis -tažná zařízení -autorádia.

Autorizovaný prodej, servis: -automobily Volkswagen. -příslušenství, náhradní -záruční, běžné mechanické i rozsáhlé opravy po haváriích -autoklempířské a autolakýrnické práce -pneuservis -oprava užitkových vozidel -možnost poskytnutí náhradního vozidla po dobu opravy -pomoc v případě poruchy na cestě -pohotovostní servisní ...

Prodej, leasing: -vozy FORD, FIAT -ND-náhradní díly, příslušenství FORD. Servis: -vozy FORD, FIAT -osobní a dodávková vozidla všech druhů a značek. Autobazar: -výkup za hotové -protiúčtem.