AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Dopravní technika-tahače, návěsy Prodej, servis: -nákladní automobily značky MAN -přívěsová a návěsová technika -záruční a pozáruční servis v moderně vybavených dílenských prostorech -prodej ojetých nákladních vozidel, ojeté návěsové a přívěsové techniky -prodej náhradních dílů. Provoz mycí linky

Služby, zakázková výroba: -autočalounictví -sedlářství -automoto čalounění -speciální čalounění -střechy -koberce, interiéry -Škoda Felicia čalounění -čalounění Velorex

Kompletní sortiment pohonové techniky. Výroba, prodej, servis, technické poradenství: -frekvenční měniče -servoovladače -asynchronní -synchronní -servomotory -planetové převodovky -převodovkové motory -čelní převodovka -plochá převodovka -šneková převodovka -kuželová převodovka -elektromagnetické brzdy, spojky a ...

Služby: -výroba kovových konstrukcí do stájí -rámy vozidel -renovace a prodej náhradních dílů -opravy návěsů a přívěsů všech typů.

Prodej: -náhradní díly-ND na vozy ŠKODA -náhradní díly-ND na malé motocykly -oleje a ostatní doplňkový sortiment -malé motocykly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autodíly -náhradní díly -autodoplňky -karosářské díly pro osobní vozy a dodávky -autobaterie -autoskla -výfuky -střešní nosiče -pneu, disky a ráfky -motorové oleje a maziva.

Služby: -opravy osobních a dodávkových vozidel -mechanické a karosářské práce včetně zajištění laku -seřizování geometrie kol -seřizování světlometů -generální opravy motorů, převodovek -prodej, výměna olejů a maziv MOGUL -příprava a zajištění STK -prodej originálních dílů ŠKODA -náhradní díly na japonské i evropské automobily.

Služby: -pneuservis Montáž, demontáž, vyvažování: -pneumatiky. Prodej: -pneumatiky, protektory -autobaterie -plechové disky, litá kola -rovnání ALU Disků. Pobočka: -Nádražní 136, Chýnov 39155. -Tel:381 297 936 -kazda-chynov@seznam.cz

Služby: -úprava osobních, dodávkových vozů a minibusů pro tělesně postižené -úpravy sedaček -otočné sedačky -elektrický posuv sedačky -výškové nastavení -Invaroll systém -zvedací sedačka Myopat -úprava dveří -mechanické -elektrické -přesedací zařízení -invalift -mechanické přesedací zařízení -nakladače ...

Služby: -individuální a zvláštní úpravy vozidel zejména pro tělesně postižené. Výroba a montáž: -otočné a výsuvné sedačky -posuvné dveře -ruční ovládání vozidla -vícefunkční sedačky se speciálním podvozkem -elektrické jeřábky -další úpravy dle přání zákazníka.

Autodílna: -opravy osobních automobilů -emise -benzínové motory, plyn -příprava na STK -karosářské práce -seřizování světel -diagnostika automobilů -geometrie náprav -zkušebna brzd -servis klimatizací. Prodej: -náhradní díly.

Autovrakoviště: -prodej nových i použitých náhradních dílů -ekologická likvidace automobilů -náhradní díly.

Prodej i na protiúčet, leasing, pojištění, záruční, pozáruční servis a opravy: -osobní automobily ŠKODA. Maloobchod, prodej: -ojeté osobní automobily (autobazar) -náhradní díly -autopříslušenství. Prodej, montáž: -autodoplňky. Služby: -lakýrnické práce -opravy a rovnání karoserií na stolici CELLETE -pneuservis, ...

Prodej: -chemie, postřiky, hnojiva -autokosmetika -čistící a úklidové prostředky -kosmetika -parfumerie -barvy-laky -foto-kino.

Služby: -autoservis osobních a užitkových vozidel -pneuservis -výměna autoskel -montáž tažných zařízení -příprava vozidel na STK + EMISE včetně vyřízení -prodej náhradních dílů a doplňků na všechny typy vozidel -mytí a čištění vozidel + mytí motorů.

Maloobchod, prodej, servis: -automobily FIAT -autobazar, ojeté vozy. Autorizovaný servis AUTO ŠTANGL: -mechanické opravy výměnou dílů -brzdové systémy -výfukové systémy -spojky -tlumiče pérování -oleje a filtry -řemeny, svíčky -díly řízení a podvozků -ostatní mechanické opravy -motory, převodovky ...

Služby: -pneuservis -demontáž, montáž pneumatik -opravy technologií -zemní práce -těžké přepravy do 37tun včetně vyřízení povolení Maloobchod, prodej: -kompletní sportiment pneumatik -náhradní díly na všechny typy automobilů -autobaterie.

Prodej, servis, leasing, autobazar: -automobily HYUNDAI. Služby: -testovací jízdy -nákup vozidla na leasing -výkup starých vozů na protiúčet -pojištění -záruční a pozáruční servis -půjčování vozů -přihlašování vozů -vlastní odtahová služba Oprava, servis: -klempířské, karosářské práce -rovnací -stolice CELETE -prodej ...

Servis a opravy: -osobní automobily -motocykly -kodování autoskel. Nákladní autodoprava.

Servis, opravy: -chladírenské zařízení -autoklimatizace, klimatizace.

Služby: -autoservis -pneuservis -pro osobní automobily všech značek -servis FIAT, RENAULT, HYUNDAI -stavba a pronájem soutěžních vozů RENAULT -prodej závodních pneu i disky -odtahová služba -autodoprava osobní i nákladní -prodej závodních dílů RENAULT SPORT.

Služby: -servis přívěsů a zahradní techniky -prodej zahradní techniky -prodej přívěsů -náhradní díly na zahradní techniku -prodejce techniky AL-KO.

Autoservis: -opravy automobilů -prodej náhradních dílů -renovace historických motocyklů československé výroby.

Služby: - autoservis osobních a dodávkových vozidel - špičková diagnostika elektronických systémů BOSCH a FIAT - přestavba benzinových aut na pohon Ethanolem - E85 - kompletní zajištění STK - měření benzínových emisí - likvidace pojistných událostí automobilů - karosárna- oprava karoserií na rovnacím rámu - pneuservis - osobní a ...

Prodej, leasing, záruční a pozáruční servis a opravy: -osobní a užitkové vozy ŠKODA Maloobchod, prodej: -náhradní díly -autopříslušenství. Služby: -karosářské opravy -lakování vozidel -autobazar -autopůjčovna -odtahová služba.