AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Prodej, návrhy, realizace - moto příslušenství - LED výrobky Prodej - příslušenství pro mobilní telefony

Provádíme: - opravy návěsů a přívěsů - opravy nákladních vozidel - opravy osobních vozidel - údržba nákladních vozidel. Prodej: - náhradní díly. Opravy návěsů a přívěsů: - karosářské práce - rovnání, opravy rámů - sváření AL - válcová zkušebna, seřízení brzd a náprav při brzdění - opravy a výměny náprav, brzd - ...

Nákladní doprava do 24 tun. Vnitrostátní a mezinárodní doprava - Slovensko a Polsko. Oprava vozidel AVIA, LIAZ TATRA, IVECO, Renault, Nissan. Prodej autodílů na nákladní vozidla. Příprava nákladních vozidel na STK.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - originální i neoriginální náhradní díly pro zahraniční automobily a pro vozy Škoda. Pobočka: Nádražní 175 582 91, Světlá nad Sázavou Tel., Fax: +420 569 456 766 Mobil: +420 723 699 484 E-mail: ditosvetla@autodito.cz

Velkoobchod-maloobchod. -autobaterie VARTA, BANNER -autopříslušenství BOSCH -autoelektropříslušenství MAGNETON -prodej a montáž autoalarmu.

Služby, maloobchod: -autoelektroservis -provádění oprav autoagregátů a elektroinstalací -montáže zabezpečovacích zařízení -prodej autobaterií -opravy automobilů.

Prodej - střešní nosiče - autoboxy - tažná zařízení

- Autoservis - Prodej Náhradních dílů

Autoopravna-autovrakoviště RENAULT. Nabízíme, prodej, práce: -prodej použitých náhradních dílů na vozy Renault -nové náhradní díly na všechny typy aut - zastoupení firmy ELIT -montáž těchto dílů -karosářské práce -mechanické práce -lakýrnické práce.

Maloobchod, prodej, e-shop: -autopříslušenství

Prodej, maloobchod: -autobaterie -motobaterie -trakční a záložní baterie

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -vázací systémy -upevňovací popruhy -ocelová lana -polyesterová lana -řetězy

Stavební a obchodní společnost ATOS spol. s r.o. vznikla v roce 1994 a po celou dobu aktivně působí ve stavebním průmyslu po celé České republice. Firma se zabývá: - prodej stavebnin (Ledeč nad Sázavou, Světlá nad Sázavou) - uhelné sklady - výroba a rozvod tepla - maloobchod, velkoobchod – prodej vybavení a materiálu k montáži ...

Autoservis. Nabídka servisu nákladních vozidel. Prodej a výměna autodílů.

Autoservis: - mechanické opravy - údržba a prohlídky dle servisního plánu - diagnostiku závad, geometrie - opravy autoelektriky - zajištění měření emisí - příprava a zajištění STK - montáž tažného zařízení - plnění, servis a proplach klimatizace Odtahová služba Mytí vozu a čištění interiéru. Pneuservis. Prodej, výměna, ...

DOKAR, spol. s r. o. nabízí: - servis vozů FORD i ostatních značek - prodej originálních náhradních dílů FORD - prodej originálního příslušenství FORD - leasing a pojištění vozidel - likvidaci pojistných událostí - nejmodernější lakovnu a karosárnu - pneuservis - výkup ojetých vozů - prodej ojetých vozů se zárukou - ...

Prodáváme ojeté automobily a pneumatiky a náhradní díly v Havlíčkově Brodě u Hypernovy. Dále prodáváme také na splátky a leasing. Právní záruky prodávaných vozů – Autobazar HB CAR s.r.o. Havlíčkův Brod Vám dále nabídne dovoz vozů z ciziny přímo na zakázku.

Autorizovaný prodej a servis vozů Hyundai. - odtahová služby - měření emisí - STK - lakovna - karosářské práce Servis: Tel.: 569 423 083 Náhradní díly: Tel.: 569 421 961

Prodej - zadní nosiče kol - autopříslušenství.

Prodej: - autodíly - náhradní díly na auta.

Instalace: - ochranné autofólie - protisluneční fólie - wrappingové fólie - fólie na zeď. Výroba: - reklama - reklamní předměty - reklamní textil.

Služby: -výkup barevných kovů -ekologická likvidace autovraků -kovošrot, auto vrak, vrakoviště -odtah a vyprošťování vozidel -prodej použitých náhradních dílů, náhradní díly -odtahy nepojízdných vozidel.

Jiří Tomášek se zaměřuje na servis a opravy osobních a dodávkových automobilu, přípravu a zajištění STK, plnění klimatizací, výměnu skel a geometrii kol.

Josef Filipi se zaměřuje na opravy motorových vozidel, výměnu pneumatik, odtahové služby a prodej vozidel včetně náhradních dílů

Karel Deml se zaměřuje na servis a opravy osobních a užitkových silničních vozidel a na prodej autokosmetiky.