AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Jiří Kolouch se zaměřuje na prodej náhradních dílů pro nákladní a osobní automobily.

Naše firma AUTOSERVIS KRUL Vám již od roku 1991 poskytuje veškeré servisní práce pro všechny značky vozidel. V našem autoservisu a pneuservisu nabízíme kromě bežného servisu i veškeré mechanické práce, karosářské práce, lakýrnické práce, autoelektriku, výměny čelních skel, plnění čištění a opravy klimatizací.

Čištění intirérů vozů hloubkovou technikou kosmetikou - čištění stropů, pantů dvěří, vyčištění a ošetření plastů - mytí karosérií disků - voskování Čištění - čalouněný nábytek Čištění - koberce (v kancelářích) Výměna - autoskla (stavební stroje) Výměna - autoskla (u zemědělských strojů)

Prodej - motopříslušenství Prodej - motocykly

Prodej - použité náhradní díly - FORD, OPEL, SEAT, VOLKSWAGEN, CITROEN, PEUGEOT

Prodej - pneumatiky Autoklempířské práce Servis a plnění - autoklimatizace Autoservis - diagnostika a opravy motorů - opravy brzd, podvozků a tlumičů - výměna olejů - příprava na STK Pneuservis - demontáž a montáž pneumatiky - vyvažování kol Ruční mytí automobilů E - shop ...

Petr Valek se zaměřuje na mechanické, karosářské a autoelektrikářské práce, na přípravu vozidel na STK, výměnu autoskel a měření emisí.

Půjčovna - nosiče kol na tažná zařízení Prodej - jízdní kola Záruční a pozáruční servis - jízdní kola Stavba - kola na zakázku

AMT SERVIS s.r.o. se zaměřuje na výrobu kontejnerových nosičů na nákladní automobily a nákladních kontejnerů pro různé druhy háků.

Provádí: -opravy karoserie -prodej náhradní díly -prodej a montáž tažná zařízení -prodej a výměna oleje -výměny, prodej autoskla -opravy, výměny, prodej výfuky -nástřik dutin.

Prodej: - náhradní díly, - auto, moto, - doplňky. Slavkovice 5: - opravy a servis motových vozidel.

Prodej autodílů: -vozů Škoda, Favorit -objednávkový prodej dílů zahraničních vozidel -autodoplňky -partiový prodej dílů zahraničních vozidel -autodoprava (Fiat Ducato).

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -náhradní díly pro všechny značky západoevropských a japonských osobních i užitkových automobilů -autoskla pro tuzemská i zahraniční vozidla -včetně montáže -smluvní partner pojišťovny -výfuky, tažná zařízení -motorové oleje SUNOCO, DIVINOL, CASTROL -ostatní náplně -chladící brzdové kapaliny -směsi do ...

Služby: -servis osobních, dodávkových a nákladních vozidel všech značek -odtahová služba -výměna autoskel -realizace STK -prodej náhradních dílů.

Služby: -prodej, montáž -autoskla, autoskel -pneuservis (os.auta)

Služby: -likvidace osobních vozidel -prodej použitých náhradních dílů.

Činnost: - běžné, střední a generální opravy vozů Multicar - prodej ND i na dobírku - výkup vozů M24 a M25 i bez TP - příprava a provádění STK a emisí - poradenská činnost

Renovace: -brzdové čelisti a spojkové lamely pro všechny druhy motorových vozidel, včetně zahraničních i pracovních strojů -distribuční dispečing -IDACO brzdové obložení. Maloobchodní i velkoobchodní prodej: -autobaterie -olejové filtry -brzdové destičky -ostatní brzdové díly -autodoplňky -příslušenství. Distributor ...

Autoservis: -pneuservis -opravy motorových vozidel -seřizování motoru -příprava vozidel na STK vč. zajištění -prodej náhradních dílů -zajištění karosářských oprav -prodej a montáž tažné zařízení.

Výroba, prodej, montáž: -tažná zařízení pro osobní a užitková vozidla. Stálým odběratelům poskytujeme množstevní slevy.

Servis, opravy, e-shop: -automobily. -lakování vozidel -klempířské práce -garanční prohlídky -výměny olejů, filtrů, nemrznoucích směsí -přípravy vozidel na technické kontroly -diagnostika řídících jednotek vozidel -karosářské opravy -oprava, opravy, výměna poškozených částí -technický průkaz vozidla -osvědčení o registraci vozidla ...

Služby: -autoservis -veškeré opravy osobních automobilů, lakýrnické práce, výměny čelních skel a montáže tažných zařízení -příprava, zajištění STK.

Renovace, oprava: -klikových hřídelí - navařování -rotačních součástí-navařování v ochranné atmosféře argonu. -agregárů-kompresorů, turbodmychadel, startérů, alternátorů, vodníchčerpadel i na motory ZS 50, Z-25, -perkins IFA i další dle dohody. Prodej, náhradní díly: -ZETOR UŘ I, UŘ III a všechny jejich modifikace včetně stavebních ...

Prodej: -autodíly -Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Renault, Peugeot, Citroen, Ford, Volkswagen, Opel -diagnostika motoru, airbagu, ABS.

Prodej, servis, leasing: -osobní a užitkové vozy CITROEN. Záruční a pozáruční servis. Služby: -auto opravy pro osobní i užitkové automobily -karosařské pro osobní i užitkové automobily -na rovnací stolici. Měření: -emise -emise dieselových motorů. Pneuservis. Prodej: -náhradní ...