AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Prodej, výkup, bazar: - použité náhradní automobilů.

Autoservis, autoopravna Mechanické opravy zahraničních a tuzemských automobilů. Provedení STK a emise. Kompletní pneuservis. Prodej: -pneumatiky -náhradní díly, autodíly.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -nákladní automobily, vozidla: Pneuservis. Maloobchod, prodej, oprava: -pneumatiky.

Autoelektrika. Oprava, servis: -startéry, alternátory -elektrické agregáty motorových vozidel.

Autoškola. Školení, výcvik, výuka: -získání řidičského oprávnění skupiny: -A -motocykl (AM, A1, A, A bez omezení) -B - osobní automobil -B+E - přívěs za osobní auto -C - nákladní auto -C+E - nákladní auto + přívěs. Služby: -školení a přezkoušení řidičů -školení referentské -kondiční jízdy -možnost zajištění ...

Autobazar. Zprostředkování, prodej, výkup: -osobní automobily. Přijímáme automobily do komisního prodeje. Vykupujeme také havarované a poškozené vozy. Nákup protiúčtem, na splátky leasing.

Autobazar. Nákup, zprostředkování, prodej i na splátky, l easing: -ojeté dopravní prostředky: -nákladní automobily, dodávkové automobily -přívěsy a návěsy -maringotky -motocykly -traktory.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly, autodíly: -na osobní automobily -motodíly: -na motocykly -autodoplňky: -nabíječky baterií -startovací zdroje -pneudoplňky -autodária -tažná zařízení

Opravy, servis: -montážních požárních plošin Středisko oprav Slavko -běžná a poruchy -střední a generální včetně nátěrů -přímočaré motory, hydraulické válce. Revize, revizní zkoušky: -pro typy plošiny: -MP10, MP13, MP13/1-2, MP16, MP20, MP20/1-2, MP27/1-2-3 -PP20, PP20/1-2, PP27/1-2-3 -MPT*, PVP27. Servisní ...

Autokarosárna G+F Práce: -autoklempířské. Montáž, prodej: -autoskel (autoskla). Služby: -odtahová služba NONSTOP.

Pneuservis. Oprava, servis: -pneumatiky pro osobní, dodávkové vozy: -digitální vyvažování -montáž, demontáž: -osobní, nákladní -duše -bezdušové. Prodej protektorů a nových pneumatik.

Pneuservis. Oprava, servis, prodej: -pneumatiky. Prodej: -celoprotektory všech druhů -disky -alu kola

Autolakovna, autolakýrnictví, lakovna: -lakování osobních automobilů, -autolakýrnické práce, stříkání samostatných dílů i celých automobilů, autodoplňků, motorek -používán materiál od firmy GLASURIT a 3M. Průmyslová zóna Nivnice.

Údržba, oprava, servis: -stavební stroje UNC, UNK, DH -otočné převaděče -osobní automobily: -drobné karosářské práce -generální opravy: -motory benzínové i naftové -převodovky -oprava a seřízení brzd -příprava a přistavení na STK -výměna rozvodů. Oprava stavebních strojů: -generální oprava UNC -oprava: -UNK, ...

Autobazar, bazar, prodej i na splátky, leasing, výkup: -ojeté automobily (vozidla). Zprostředkování, zajištění: -STK, emise -evidenční kontroly -odhlášení a přihlášení vozidla v registru vozidel městského úřadu -prodej - autodíly.

Autoservis: -kompletní opravy vozidel -provedení přípravy na STK a zajištění STK i emisí -odvoz vašeho auta.

Odborné pojišťovací poradenství osob, majetku a průmyslu

Autoškola: -kurzy v řízení skupiny B - osobní auto, kondiční jízdy -pravidelné školení řidičů referentských vozidel -znovuzískání řidičského průkazu -studijní materiály na webu -Škoda Fabia.

Maloobchod,prodej: -náhradní díly,autodíly -bezúdržbové akumulátory -zapalovací svíčky -autopříslušenství -oleje CASTROL,MOGUL,TEXACO,SHELL -pneumatiky. Prodejní,servisní,zastoupení: -firma VARTA,BANNER (akumulátory, baterie) -firma BOSCH.

Autoškola. Výcvik, výuka: -řidičské oprávnění pro skupiny A, B -kondiční jízdy skupiny B.

Autoškola - motoškola Irča: - výcvik pro získání řidičského oprávnění skupin A, B, C, E.

Služby, revize, servis: - přestavby automobilů na plyn (LPG)

Ruční mytí a čištění interiérů a exteriérů vozidel. Leštění a broušení laků. Sportbar Restart - Moravská 85, Uherský Brod - 50 míst - výherní automaty - šipky