AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Pneuservis, rychloservis pneu. Mobilní (pojízdný) NONSTOP pneuservis pro nákladní vozidla. Prodej, internetový obchod: -pneumatiky MICHELIN, Kormoran, Kleber -autopříslušenství. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -příprava a provedení STK -výměna olejů. Služby: -čištění interiérů -autoumývárna, myčka, mytí automobilů.

Oprava, servis: -motocykly všech typů: -G.O. motorů -svařování plastů -pneuservis -renovace motocyklů -tuning skůtrů. Internetový obchod, e-shop, prodej: -motocykly -motopříslušenství, doplňky.

Pneuservis, rychloservis pneu. Mobilní (pojízdný) NONSTOP pneuservis pro nákladní vozidla. Prodej, internetový obchod: -pneumatiky MICHELIN, Kormoran, Kleber -autopříslušenství. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -osobní i nákladní vozy - tuzemské i zahraniční -příprava a provedení STK -výměna olejů. Služby: -čištění ...

Služby: -diagnostika podvozků -oprava podvozků -seřízení geometrie -výměna tlumičů -oprava brzd.

Prodejna ADEKO: -autodíly na české, zahraniční vozy. Rychloservis (autoservis): -STK, geometrie podvozku, čepy -výměna olejů Oprava, SERVIS: -brzdy -spojky -tlumiče -výfuky

Autodoplňky ŠIŠÁK Prodej, montáže: -autodoplňky -autorádia -centrální zamykání s DO -elektrické otvírání oken -imobilizéry, alarmy.

Autokarosárna. Práce: -oprava autokaroserií. Dovoz, import, prodej. -zahraniční vozy.

Autobazar, bazar, výkup, zprostřekování prodeje i na splátky, leasing: -ojeté osobní a dodávkové automobily: -možnost koupě na protiúčet.

ZEVETA MACHINERY Výroba,vývoj: -díly pro automobilový průmysl -lisovna: -lisostřikové hliníkové součásti -hlubokotažné výlisky -ohyby prostorově tvářené -povrchové úpravy,odmašťování -fosfátování,chromátování,moření -omílání,žíhání v šachtových pecích -stříkání laků na poloautomatech -vypalování laků,potiskování ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly, autodíly na osobní a dodávkové automobily -autopříslušenství. Prodejna: Hradišťská 83 Staré Město, 686 03 tel.: 572503703-4 e-mail: uh@vag.cz

Provozujeme: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodopravu, provádíme opravy a údržbu dvoustopých motorových vozidel.

Autoškola, výuka a výcvik skupiny B, kondiční jízdy

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly, autodíly na zahraniční vozidla, automobily -karosářské díly -oleje Total, Q8, Eurol -autobrzdy, tlumiče -díly řízení, silentbloky -těžké zařízení.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní Autoservis, oprava, servis: - automobil (pobočka Staré Město) Brněnská 1711, 686 03 Staré Město Mobil: 777 977 277 Telefon: 572 541 697

Technik servisu pro firmu LION CARS s.r.o. - autoservis, autoopravna zn. Peugeot

AUTOŠKOLA - výuka a výcvik: -k získání řidičského oprávnění pro řízení mopedů, motocyklů, osobních a nákladních vozidel. Služby: -školení zaměstnanců referenstkých vozidel -kondiční jízdy. HASÍCÍ TECHNIKA Kontrola, servis, prodej: -hasicí přístroje -požární vodovody (hydranty). Služby: -poradenství v oblasti požární ochrany ...

Autoservis, servis, oprava, autodílna: -osobní automobily všech značek.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na vozy - autodíly

Oprava, servis: - motorových vozidel - autoservis

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava Pronájem užitkových vozidel a mikrobusů.

Maloobchod,prodej: -autodíly,náhradní díly na automobily.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty (PHM*) -autodoplňky -oleje, maziva -občerstvení. Služby: -vysavač -samoobslužná ruční tlaková myčka.