Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel, restaurace, jezdecký areál. Služby: -ubytování -hotel -restaurace -jezdecká škola, akademie -ustájení koní -pořádání závodů.

Moderní hotel. Luxusní ubytování. Možnost oslav, svateb, firemních večírků či meetingů v útrobách této historické budovy. Restaurace. Máme tankové pivo. Připravujeme kvalitní jídlo z lokálních surovin. Zajišťujeme catering.

Cestovní agentura Jatour je autorizovaný prodejce zájezdů od více než 400 českých a německých cestovních kanceláří. Doporučíme Vám pouze nejlepší hotely, čteme recenze hotelů na internetu za Vás. Recenze hotelu čteme jak v tuzemsku, tak na zahraničích webech. Máme i nejlepší recenze hotelů - tj. doporučení přímo od Vás, spokojených klientů ...

Tříhvězdičkový Hotel La Rosa poskytuje ubytování v pokojích, které jsou prostorné, vkusně zařízené a plné pohodlí. Součástí hotelu je i restaurace.

Střední odborná škola energetická a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnická škola jak již napovídá její název poskytuje svým studentům komplexní středoškolské vzdělání v mnoha zajímavých oborech. Našim žákům nabízíme jak maturitní tak i učební obory. Je to například bezpečnost a ochrana obyvatel, mechanik elektronik, strojník požární ...

Kulinářská akademie s.r.o. - Akademie Grosseto je interaktivní škola vaření, která nabízí profesionální kurzy vaření, vzdělávání a trénink nejen kuchařů, číšníků a sommeliérů, ale i pro hobby kuchaře, kteří chtějí zlepšit své kulinářské dovednosti a poznat nové chutě a recepty. Firma se věnuje italské gastronomii již od roku 1996 a provozuje pět ...

Hotel Trinity Ubytování: - luxusní hotel v centru města - pokoje - 5x nadstandartní pokoj, 2x apartmán, 5/1, 20/2 - restaurace, kavárna, lobby bar - salonky.

Zdeňka Chaloupková se zaměřuje na zajišťování dovolených v Chorvatsku.

Hotel Zlatá Hvězda na náměstí v Litomyšli Vám poskytne ubytování v komfortních pokojích, které jsou jednolůžkové, dvoulůžkové či rodinné třílůžkové a dále také v luxusních apartmánech. K pobytu můžete využít některý z našich pobytových balíčků. Pronajímá konferenční prostory prostory pro konání kongresů nebo firemních akcí. Navštívit můžete také ...

Milk Thistle s.r.o. provozuje penzion s kavárnou MONNER v malebném městečku Mikulov. Ubytování je v jednolůžkových, dvoulůžkových pokojích nebo útulných apartmánech.

Restaurace: -kapacita 80 -denní menu - 4 druhy -letní terasa - 50 míst -zimní zahrada - 24 míst -vinný sklípek 40 míst -možnost pořádání oslav, svateb v salonku Ubytování v penzionu: -5x dvoulůžkový pokoj -2x apartmán -ubytování se snídaní.

Nekuřácký penzion v Olomouci, který poskytuje ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje mají vlastní WC a koupelnu a jsou nadstandardně vybavené lednicí, varnou konvicí, fénem apod. některé pokoje mají vlastní kuchyňku. parkování v uzavřeném areálu.

CK Poznání s.r.o. zajišťuje aktivní dovolenou a poznávací zájezdy do celého světa, od exotických destinací jako Kostarika a Vietnam po pohodové týdny v Alpách.

Vinařství Langr: - wellness rodinný hotel U Langrů, - degustace v historickém sklípku, - autokemp U vody. E-shop - vína (Moravská, jakostní, speciály, slámové víno)

ADVENTURA PROFI - SERVIS s.r.o. provozuje rodinný penzion s ubytováním v Litomyšli.

GRID HOTEL: - hotel a restaurace, - firemní akce, - restaurace.

Pokud hledáte ideální místo pro letní dovolenou, neváhejte a vydejte se do Koupaliště a Kempu Lodín. Tento rodinný areál vám nabízí vše, co potřebujete pro zábavu, relaxaci a pohodlí. Na koupališti si můžete vybrat z tří bazénů podle vašich preferencí. Pro nejmenší návštěvníky je tu dětské brouzdaliště s malou skluzavkou a sprchou, kde se mohou ...

Cestovní agentura. Cestovní kancelář: -pobytové, poznávací zájezdy (lyže, moře, exotika) -tuzemsko, ČR, SR, zahraničí -prodej letenek do celého světa.

Cestovní agentura. Sídlo společnosti: -Praha 1, 110 00, Kaprova 14.

Ubytování, pension: -6 lůžek + 4 přistýlky -3 pokoje -plně vybavená kuchyně -společenská místnost s barem -připojení k bezdrátovému internetu WiFi -rekreační, turistická oblast.

Ubytování v nově zrekonstruovaném objektu vinného sklepa. 3 samostatné pokoje s manželskou postelí, lůžkem a možností přistýlky. Společná koupelna a WC. V přízemí společenská místnost, plně vybavená kuchyně a WC.

Ve vinařství Štěpánek v Mutěnicích můžete navštívit vinárnu a vinný sklípek, kde ochutnáte jedinečná česká bílá a růžová sudová vína. Pořádáme také degustace moravských vín. Vinařství poskytuje posezení v typicky slováckém vinném sklepě s kapacitou 50 osob, který je vhodný pro pořádání firemních a rodinných oslav a akcí.

Penzion U Bohuša v Lednici na Jižní Moravě poskytuje ubytování doslova v blízkosti Lednicko-Valtického areálu. Ze zahrady penzionu se totiž dostanete přímo do zámeckého parku Lednického zámku. Náš penzion je vhodný pro víkendové pobyty, ale i pro dovolené na kole.