Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Holiday Moments, s.r.o. se zaměřuje na průvodcovské služby na jižní Moravě, pořádání akcí, událostí a večeří a na zajišťování výletů.

CA CESTYs, s.r.o. se zaměřuje na prodej českých a německých zájezdů, letenek a poskytování služeb týkající se cestování.

Monika Buchtelová se specializuje na průvodcovské služby v Brně.

Cestovní agentura Anet nabízí dovolenou: -last minute -plavby lodí -lázně, wellnes -Spojené arabské Emiráty, Brazílie, Bulharsko, Černá hora -Egypt, Francie, Itálie, Řecko, Kypr, Španělsko -Slovensko -Turecko, Thajsko, Tunisko.

ADRIA SUN, s.r.o. je cestovní kancelář specializující se na dovolenou u moře v Chorvatsku, Bulharsku a v Itálii. V Chorvatsku nabízí ubytování v hotelech, apartmánech či kempech v nejžádanějších turistických střediscích.

Cestovní kancelář, kterou provozuje FOR-LINE TOUR, s.r.o., poskytuje širokou nabídku zájezdů do celého světa: -pobyty s vlastní dopravou i autokarové -zájezdy do Itálie, Chorvatsko, Španělsko, Řecko -letecké zájezdy i s odletem z Brna -Řecko, Mallorka, Menorka, Turecko, Tunisko, Egypt -letecké zájezdy za exotikou-Keňa, Thajsko, ...

Cestovní kancelář Ing. Denisa Jelínková se sídlem v Brně nabízí zajištění relaxačních a zážitkových víkendů pro dospělé i děti. Naše cestovní agentura se zabývá zprostředkováním nejen relaxačních, ale také zážitkových víkendových i jednodenních cest pro dospělé i děti. Naše služby můžete využít také jako dárek pro své ...

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a ...

Cestovní kancelář, agentura: -pobyt, dovolená -Alpy - zimní, letní -lázně - pro firmy i jednotlivce -jachty - zajistí pronájem -golfové hřiště -dárky, dárek -zážitek -relax, romantika, adrenalin, dovolená, gastronomie, hobby, zábava, sport.

Periscope svět s.r.o. se sídlem v Brně pořádá různé zájezdy do atraktivních destinací. Mezi ně patří např. Kanada, Madeira, Azora, Omán, Andalusie, USA, Aljaška, . Vyberte si svou destinaci snů na portále periskopu.

Online prodej letenek, levné letenky do celého světa, low cost letenky - nízkonákladové letecké společnosti. Zajistíme ubytování, pronájem, půjčovna auta, rezervaci hotelu, víza, cestovní pojištění, parkovací karty, autobusové a vlakové jízdenky. Individuální turistika sestavená na míru. Vyhledání nejlepšího leteckého spojení. Taxi na letiště ...

Cestovní agentura: - tuzemské, zahraniční zájezdy - pobytové, poznávací zájezdy Vlastní autobusová doprava.

Cestovní kancelář - zájezdy CHORVATSKO, Itálie, Rakousko - last minuty.

Prodej, půjčovna, servis: - Veškeré vodácké vybavení - Potřeby pro horolezení a via ferrata - Vybavení na běžky, kolečkové lyže a skialpy - Outdoorového oblečení Cestovní agentura: - Kurzy na běžkách, kolečkových lyžích a skialpech - Firemní akce na vodě i v horách - Vodácké školní výlety na vodě - Seakajaky (kondiční pádlování, ...

Výroba elektrických rozváděčů, kovovýroba a prášková lakovna. Výroba rozváděčů: Tel: 420 533 534 831 elfra@elfraplus.cz Zámečnická výroba: Tel: 420 533 534 851 Prášková lakovna : Tel: 420 533 534 851

Cestovní kancelář, člen ACK ČR: -pobytové a poznávací zájezdy -doprava - letecky, vlastní, autobusem, kombinovaná (tam letadlem, zpět autokarem nebo naopak) -letecké zájezdy s odlety z Brna a Ostravy, svozy k odletům a nástupy do autobusů z míst po celé Moravě -velký výběr kategorií ubytování od levných bungalovů v kempech, až po hotely pro ...

Cestovní kancelář: -specialista na Sardinii, Korsiku, Elbu: -poznávací a pobytové zájezdy -prodej lístků na trajekty (Sardinie, Elba, Korsika) -potápění. Doprava: -autobus -vlastní, automobil.

Cestovní kancelář: - specialista na americký kontinent (USA, MEXIKO, BRAZÍLIE) - poznávací a pobytové zájezdy - letenky - individuální cesty, skupinové zájezdy.

Cestovní kancelář - zájezdy poznávací i pobytové.

Služby: - zprostředkování ubytování v Římě.

Cestovní kancelář: -tuzemsko, zahraničí -Česko, Slovensko -Rakousko -Slovinsko -Chorvatsko -Bosna a Hercegovina -poznávací zájezdy. Prodej: -letenky -vstupenky na kulturní akce -jízdenky -převody peněz Western union.

Mgr. Iva Lubalová poskytuje: - překlady z NJ do ČJ a naopak - tlumočení z NJ do Čj a naopak - výuku německého jazyka - firemní výuka - doučování z němčiny - průvodcovská činnost v němčině - výuka a doučování latiny.