Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Nabídka: - zimní lyžařské zájezdy, sportovní akce a prodloužené víkendy v Alpách, Dolomitech, Rakousku, Francii, Itálii i celé Evropě - zájezdy individuální a skupinové zájezdy, pobyty pro školy a další - půjčovna lyží a střešních boxů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

Nabídka průvodcovských a delegátských služeb.

Cestovní kancelář TCK - Pavel Veselý nabízí jedinečnou škálu zájezdů v rámci Evropy za výhodné ceny. Tyto zájezdy mohou být také sestaveny na přání zákazníků, především škol, klubů, občanských sdružení ap. Podnikáme cesty zaměřené především na poznávání přírody, krajiny, historie a života obyčejných lidí s využitím klasických turistických ...

Cestovní agentura: - nabídka zájezdů do celého světa - pobytové, poznávací, lyžařské, pro seniory 55+, jednodenní, eurovíkendy, lodní plavby... - letenky, ubytování.

Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Průvodcovské služby, průvodce.

Poskytování software, internetové obchody na míru, redakční systémy na míru, outsourcing - poskytování softwarových služeb. Moras tour, cestovní kancelář.

Zajištění Ubytování v Rakousku v srdci Alp.

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Ubytování, zájezdy a expedice, firemní akce, team building.

Cestovní agentura. Nabídka překladů a tlumočení z češtiny, italštiny a němčiny i naopak.

Cestovní kancelář: -individuální zájezdy na přání -letecké zájezdy, letenky AIR France -Seychely, Mauritius, Brazílie, Polynézie, Maledivy, Karibik.

Provozování cestovní kanceláře Poznávací zájezdy.

Cestovní agentura: - specialista na Moravu - zajištění služeb pro cizince (incoming).

Cestovní kancelář JP Travel, spol. s r.o. Komplexní cestovní servis: -služební cesty pro firmy -dovolená -zajištění letenek -ubytování všech typů -víza -cestovní pojištění (Evropská cestovní pojišťovna, Kooperativa, Všeobecná zdravotní pojišťovna) -zapůjčení vozu (automobilu) v zahraničí (Hertz, Alamo, Dollar -asistenční servis 24 ...

Cestovní kancelář, specialista na Chorvatsko.

Ubytování v soukromých apartmánech po celém Chorvatsku