Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Zajištění komplexních cestovních služeb.

Cestovní kancelář / tour operator CK. Specialista na POZNÁVACÍ ZÁJEZDY do celé Asie a Austrálie - od Předního východu přes Indii, Čínu, JV Asii, Japonsko a Indonésii až po Austrálii s Novým Zélandem. Poznávací zájezdy + firemní i soukromé cesty na zakázku. PROFESIONÁLNÍ ČEŠTÍ PRŮVODCI Malé skupinky - již od 6 osob! Maximálně 16 osob (u ...

Zajišťujeme vícedenní školní zájezdy po celé ČR a do zajímavých evropských destinací s delegátem, dopravou, ubytováním a stravováním. Pořádáme školy v přírodě a zážitkové kurzy pro utužení kolektivu.

Cestovní kancelář. Organizuje zájezdy s programem aktivní dovolené u moře do Chorvatska, Itálie a Španělska. Každý si může vybrat podle svých představ a možností. Vedle zahraniční dovolené u moře nabízíme i atraktivní fitness programy v tuzemsku. Řada programů je doplněna aktivním programem pro děti, které s Vámi cestují.

Cestovní kancelář Praha. První držitel ISO 9001 mezi cestovními kancelářemi. Nejlepší touroperátor pro Asii a Ameriku 2002 a 2004 podle odborníků v cestovním ruchu.

Cestovní agentura - výlety a túry na běžkách, na kolech a na koních se stanováním.

Cestovní agentura - last minuty - zájezdy pobytové, poznávací Provozují - internetový server SUPERZAJEZDY.CZ

Nabízíme vam levné letenky do celého světa. Objednávejte letenky online rychle a snadno! + Zprostředkujeme vám vízum do Ruska! Naše agentura působí na trhu již 5 let Nabízíme: - Letenky do celého světa - Pobytové zájezdy v zahraničí - Poznávací zájezdy - Exotické zájezdy - Eurovíkendy - Slevy „na poslední chvíli“, last minute - ...

Pořádání, organizace: - zájezdy na safari, lovy do Afriky, Kanady, Austrálie...

Činnost: - kovovýroba - frézování - soustružení

DIPLOMAT Consulting s.r.o. vizovy servis: zajisteni viz do Ruska, Ukrajiny, Beloruska a Kazachstanu. Pozvani, turisticka viza, sluzebni, vicevstupni, dlouhodoba, expresni a jine cestovni doklady. Zajezdy do Ruska a Ukrajiny.

Cestovní kancelář SCITUR: - specialista na lyžařské zájezdy do Alp - Itálie, Rakousko, Francie, Švýcarsko - Helisky v Kanadě a Itálii - Česká republika, Slovensko - pobytové, poznávací a vodácké zájezdy - turistika - cykloturistika.

Služby: - cestovní kancelář - individuální poznávací zájezdy do zemí Latinské Ameriky

Incoming touroperator: - kompletní služby pro zahraniční návštěvníky - zajišťování služeb v oblasti incomingu pro jednotlivce i skupiny - ubytování (všechny kategorie) - stravování - doprava pro klienty (divadla, koncerty a další) - okružní jízdy, transfery, výlety po Čechách do lázní, hradů, zámků, historických měst a památek, muzeí - ...

Incomingová cestovní agentura zaměřená na maďarsky mluvící klientelu.

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu