Cestovní kanceláře nabízejí dovolené a zájezdy do oblíbených destinací jako Řecko, Španělsko, Itálie, Chorvatsko, Tunisko nebo Egypt s all inclusive včetně vyřízení cestovního pojištění. Využijte nabídek last minute a vyberte si dovolenou za skvělé ceny!

Cestvoní agentura: - apartmány v Krkonoších - prázdninový dům Lomnice nad Lužnicí.

Pořádaní hudebních i tanečních festivalů dětí a mládeže. Provozování cestovní agentury se zaměřením na kulturní turistiku

Cestovní kancelář se zaměřením na Turecko.

Služby - průvodce, překlady, tlumočení v polském a českém jazyce.

Služby: - on-line prodej zájezdů - zajištění letenek.

Agentura AUGUSTINUS nabízí své průvodcovské služby jako certifikovaný průvodce památkami Kutné Hory pro jednotlivce i skupiny.

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Služby ...

Cestovní agentura specializující se na pobytové zájezdy u moře a na horách, poznávací a exotické zájezdy na poslední chvíli.

Prodáváme víkendové i vícedenní lyžařské zájezdy do Itálie, Rakouska i Švýcarska. Věnujeme se organizaci zájezdů na míru pro lyžařské skupiny. Vystavujeme dárkové poukazy na zájezdy i s věnováním.

Agentura Columbus poskytuje svým klientům komplexní servis v oblasti cestovního ruchu: - ubytování všech kategorií od hostelů po luxusní hotely v Praze, celé České Republice i v zahraničí - jednání, semináře, konference, incentivní (motivační) programy - letenky - víza do celého světa, pojištění - výlety, prohlídky měst, exkurze, ...

Pořádání zájezdů pro zaměstnance, zákazníky či důležité partnery je dnes běžnou součástí obchodní strategie většiny malých i velkých firem. Jejich přípravu a realizaci svěřují specializovaným agenturám, které se touto činností zabývají profesionálně. Proto Vám AGENTURA 97 nabízí již více než 10 let své služby.

Cestovní kancelář: -severní Itálie, Chorvatsko.

Cestovní agentura - prodej letenek - zajištění ubytování a hotelů - pronájem auta.

Cestovní kancelář - prodej zájezdů - pobyty u moře, poznávací zájezdy.

Norge.cz - Vše o Norsku - informace pro turisty - poradenství a plánování cest - prodej trajektových lístků Fjordline, Colorline, Stena Line, TT Line, Scandlines, Finnlines, Hurtigruten a dalších - prodej letenek Norwegian, ČSA, SAS, Wideroe, Finnair a dalších - velkoobchod a maloobchod, zastoupení značek světrů a oblečení ...

Nabídka služeb incomingové cestovní kanceláře. Zajištění hotelů, firemních akcí i výletů v celé České republice. Průvodcování v turečtině.

Služby: -podpora výhodného cestování skupin mládeže, školních skupin, rodin, zájmových sdružení a sportovních klubů -letní a zimní pobyty.