Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Potápěčské centrum. Prodej: -potápěčská technika-výstroj. Cestovní agentura: -specialista na Bali -výcvik potápění -zájezdy -vlastní základny Bali, Chorvatsko -letenky. Prodejna. -České Budějovice, Husova 53.

Stavební činnost: -rekonstrukce -zateplování staveb -zemní práce -odvoz sutí kontejnery. Ubytovna: -Plav 3, tel.:387988982.

Penzion: -ubytování -restaurace -bar -svatby -škola v přírodě.

Cestovní kancelář: -pobytové zájezdy -jednodenní turistika -poznávací zájezdy -lyžařské a turistické zájezdy do Rakouska.

Ubytovna: -40 lůžek -společné sociální zařízení -kuchyňka a společenská místnost k dispozici.

Provoz tenisového areálu se třemi kurty a halou. Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích a rodinném apartmá.

Penzion: -pohodlné ubytování pro celkem 50 osob ve dvou a tří lůžkových pokojích a apartmánech -restaurace -salonek -půjčovna horských kol a sportovních potřeb -rybolov na rybníku Štilec -parkování zajištěno na uzamykatelném parkovišti, garážích.

Hotel: -ubytování se snídaní formou bufetu -hotelový bar -Wifi připojení k internetu ZDARMA -fitness, bazén, squash, sauna, masáže 100 metrů.

Penzion: -ubytování s kapacitou cca 30 lůžek -restaurace s kapacitou 110 míst. -možnost pořádání firemních akcí, rodinných oslav, svateb, večírků.

Penzion: -ubytování v pokojích s WC a sprchovým koutem nebo vanou -stravování zajišťujeme ve vlastní restauraci.

Penzion: -ubytování -4 dvoulůžkové pokoje koupelna se sprchou, WIFI, rádio, TV, WC -parkoviště pro 3 vozy -restaurace po-ne 11.00-23.00 -česká i miutková kuchyně -české pivo -letní terasa -venkovní grily.

Nově otevřený Penzion U Štoly nabízí celoroční ubytování v klidném prostředí obce Úsilné, která se nachází 6 km severně od Českých Budějovic. Penzion je ideální pro rodiny s dětmi. Kavárna U Štoly Vás zve k příjemnému posezení v Úsilném, v nekuřáckém prostředí s dětským koutkem a venkovním sezením.

Ubytování, penzion, kemp: -13 lůžek v penzionu -10 chatek po čtyřech lůžkách -společenské a firmení akce -školení, kurzy -svatby.

Penuion: -ubytování -restaurace -cykloturistika, možnost koupání.

Cestovní atentura: -pobytové a poznávací zájezdy -individuální cesty.-

Cestovní kancelář: -specializace na Španělsko.

Hotel: -ubytování jednotlivců i skupin -restaurace -skupinové stravování -směnárna -parkoviště garáže v objektu -salonek -konferenční prostor -rauty, oslavy, svatby, firemní jednání.