Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion: - kapacita 12 lůžek - pokoje vybavené televizorem a koupelnou - možnost ubytování se psem - WIFI - bazén - parkování před domem.

Penzion: - 2+1, plně vybavený - kuchyň, koupelna - WC + sprchový kout, obývací pokoj, ložnice - parkování hned vedle penzionu - celoroční provoz.

Kemp - stání pro karavany elektrické přípojky a stany - občerstvení - 4 chatky zařízené po 4 lůžkách Ubytování v soukromí - 3 kompletně vybavené apartmány - kapacita 15 osob - zahrada - možnost grilování - TV a internet - hřiště - k dispozici kuchyňka s vybavením

Penzion: - 4 pokoje, celkem pro 12 osob - v ceně ubytování snídaně - parkování vozidel v uzavřeném objektu - společenská místnost s televizí a biliarem - možnost posezení na terase - bazén.

Cestovní kancelář: - pobytové zájezdy k moři - zájezdy pro seniory s doprovodem lékaře - poznávací zájezdy - zájezdy pro školy a rodiny s dětmi - lázeňské a relaxační pobyty - lyžařské zájezdy - zámořské plavby - letecké zájezdy do celého světa.

Romantický hotel Podhrad a depandance Knížecí dvůr nabízí ideální kombinaci komfortního ubytování, výborné gastronomie, sportovního vyžití a wellness služeb v krásném a poklidném prostředí města Hluboká nad Vltavou. Hotel se nachází pod zámkem Hluboká, který je dominantou celého města. Depandanci najdete jen několik kroků od hlavní ...

Ubytování v rodinném domě: - apartmán až pro 4 osoby s vlastním vchodem a parkováním - obytná kuchyň, pokoj, sociální zařízení - Wifi - zvířata dovolena.

Penzion: - 4 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky - pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, DIGI TV, WIFI FREE, mini ledničkou, rychlovarnou konvicí - snídaně formou teplého a studeného bufetu - venkovní vyhřívaný bazén - zapůjčení raket a míčků, šipky, stolní hokej, fotbálek, ping pong stůl s míčky a pálky - úschovna kol v uzavřeném ...

Ubytování v apartmánech v jihočeském statku

Osobní, autobusová doprava a cestovní agentura. Nabídka zájezdů: - pobytové - poznávací - termální lázně - jednodenní zájezdy - adventní zájezdy - lyžarské zájezdy.

Ubytování na jihočeském selském statku Mazelov ve dvou apartmánech s uzavřeným dvorem

Rybník Mrhal - rybolov - ubytování v chatkách u vody - ubytování hausbót - ubytování v kempu

Komplex apartmánů Jestřábí se nachází v blízkosti největší české přehrady – Lipno. Areál je umístěn necelé 2 kilometry od Černé v Pošumaví v nadmořské výšce 760 m n. m. Nachází se tedy v nejširším místě lipenské přehrady, která poskytuje příznivé podmínky pro všechny druhy vodních sportů, ale také jsou zde písečné pláže pro odpočinek a slunění. ...

Penzion Anderle nabízí ubytování v klidné části Českých Budějovic v rodinném domě. Penzion má 1 apartmá / 2 propojené pokoje/ o 4 lůžkách s terasou a sezením + 1 samostatný pokoj pro 2 osoby.

Společnost Insap, s.r.o. nabízí ubytování na Lipně v apartmánech ve středisku Marina Lipno v blízkosti skiareálu Lipno - Kramolín.

Cestovní kancelář: - tuzemské pobytové zájezdy - zahraniční pobytové zájezdy - poznávací zájezdy po celém světě - letenky.

Prodej zájezdů z katalogů renomovaných cestovních kanceláří. Zájezdy: - pobytové - poznávací - zahraniční - v ČR - lázně, wellness - exotické.

Paní Lenka Tětková Wegenkittlová provozuje prodejnu se širokým sortimentem papírenského, kancelářského a školního vybavení. Zakoupit u nás můžete kancelářské potřeby, papírenské zboží, výtvarné potřeby, školní pomůcky, tužky, pastelky, vodové barvy, turistické mapy ale i upomínkové a dárkové předměty. Navštívit nás můžete na adrese Masarykovo nám. ...

Ubytování nedaleko od Třeboně v malebné vesničce Spolí. Několik plně vybavených apartmánů vhodných i pro početné rodiny.

Ubytování České Budějovice je vhodné pro služební cesty a rodinnou dovolenou na jihu Čech. Penzion připravuje denně kvalitní snídaně a umožní bezproblémové parkování osobních aut i dodávek. Ubytování lze využít jako výchozí bod pro cesty do širokého okolí města, kde je mnoho historických i kulturních památek a mnoho cyklistických i ...