Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Hotel Štekl**** Ubytování. Restaurace. Relaxační centrum. -bazén s protiproudem -vířivá lázeň -sauny -fitness -solárium -stolní tenis.

Penzion: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -restaurace.

Pokud plánujete navštívit centrum města České Budějovice a budete potřebovat ubytování, je zde pro Vás Apartmán penzion České Budějovice: -příjemné a komfortní ubytování v centru města v apartmánech o velikosti 20 až 40m2 za ceny, které jsou jinde běžné za pouhý dvoulůžkový pokoj.

Penzion Anita Vranov nad Dyjí poskytuje ubytování se snídaní ve Vranově nad Dyjí v pokojích s vlastním sociálním zařízením. V uzavřeném areálu je k dispozici venkovní plavecký bazén, tenisový kurt a parkoviště. WIFI internet na všech pokojích.

Penzion: -ubytování -dvou, tří, pětilůžkové pokoje s příslušenstvím s možností přistýlky -restaurace, vinárna -možno platit platební kartou -WI-FI -možnost firemních akcí, svatby, rauty, oslavy.

Hotel: -ubytování -21 dvoulůžkových, 1 třílůžkový pokoj, 3 apartmány -pokoje jsou vybaveny sprchou, WC a televizí vč. satelitu -restaurace s barem -tropické atrium -možnost pořádání oslav, firemních večírků a prezentací -2 oddělené salonky -WI-FI -PC na recepci k vonému užití.

Penzion: -centrum, hl. náměstí 400 m, Metropol 400 m, Země živitelka 700 m, sportovní zařízení do 400 m, aréna 100 m, Hluboká golf 8 km, Český Krumlov 25 km, Třeboň 25 km, Temelín 25 km -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s příslušenstvím, TV/SAT, vysokorychlostním internetem -parkování u penzionu.

Cestovní agentura. Služby: -kvalitní ubytování v apartmánech po celém světě -pobyty prostřednictvím výměnné organizace RCI a Interval International -zajištění letenek -cestovní pojištění a další služby v oblasti cestovního ruchu. Specializace na Rakousko.

V rámci relaxační a regenerační péče jsme ve svém komplexním přístupu zcela ojedinělý projekt v péči o zdraví a krásu. Lázeňské centrum se pyšní nejen luxusním 5-ti hvězdičkovým hotelem, ale také veškerým komfortem Fitness, Wellness & Balneo služeb, které by mělo moderní wellness centrum nabízet. Můžete se tedy sami přesvědčit, že naše lázeňské ...

Cestovní agentura: -cyklopobyty, vodní turistika, pěší turistika v ČR -zajištění průvodcovských služeb, ubytování, stravování -půjčovna jízdních kol. E-shop prodej kávy.

Hotel: -ubytování - hotel s celkovou kapacitou 52 lůžek -ubytování - hostel s kaapcitou 31 lůžek -ubytování - bungalov (pro 5 osob) -stravování -venkovní bazén -sál pro přednášky, školení, svatby

Penzion: -ubytování -6x dvoulůžkové pokoje -centrum Českých Budějovic -WI-FI, TV, WC, sprcha -stravování -parkování v areálu.

Penzion: -ubytování -posezení u grilu -parkovné v ceně -WI-FI zdarma -parkování i pro dodávky -rodinný penzion pro 10 osob -200m vzdálená cyklostezka -za penzionem Přírodní rezervace Vrbenské rybníky.

Restaurace: -rybí speciality. Penzion. -12 pokojů -29 lůžek

Rodinný hotel: -26 lůžek, 12 pokojů -Apartmá 140 m2 -Cena od 980, - do 1540, -Kč -Vzdálenost od centra do 10 min.pěšky -parkování v uzavřeném dvoře -internet na pokojích -stravování pro hosty -snídaně formou švédského stolu Příjemné prostředí a obsluha.

Penzion: -ubytování -restaurace -salonek na akce (svatby, pohřby, firemní akce, večírky, oslavy).

Autokemp, camping. Ubytování, celkem 260 lůžek. Chatky dvou až čtyřlůžka. Volná plocha pro stanování a karavany 150 míst. Společné sociální zařízení. Stravování vlastní i restaurace. V místě minigolf, rybník, volejbalové hřiště. Koupání, lesy, houbaření. V dosahu: -tenisové kurty, lanový park. -kulturní památky-Státní zámek Hluboká nad ...

Penzion: -ubytování ve dvojlůžkových pokojích, apartmá s možností přistýlek -sprcha, WC součástí každého pokoje -možnost zapůjčení televizoru -polopenze, plná penze dle dohody -komfortní ubytování až pro 17 osob -parkování vozidel v objektu -restaurace, bar, terasa -kvalitní česká kuchyně -možnost pořádání -svatební ...

Penzion: -ubytování s kapacitou 5 lůžek -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením -kdispozici terasa a zahrada s venkovním krbem.