Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Lázeňské pobyty pro pohybové ústrojí a nemoci pohybového aparátu, pro léčku kloubů, dermatologických, cévních, revmatických a neurologických potíží, gynekologických problémů při léčbě osteoporózy poskytuje Spa Resort Lednice**** na jižní Moravě. Naše lázně s enachází v těsné blízkosti Lednicko-valtického areálu.

Služby: -vinný sklep pro cca 130 osob -posezení ve vinném sklepě -pronájem vinných boxů pro archivaci vína -pronájem prostor -řízené degustace -společenské a firemní akce -občerstvení, raut dle vašich požadavků -školící prostory v areálu Ekocentra trkmanka Možnost zajištění ubytování v Pavlovicích.

Penzion Sport poskytuje ubytovací služby v penzionu a nově v apartmánu. Apartmán je součástí penzionu, se samostatným vchodem z ulice. Součástí je vlastní kuchyně, velká koupelna s vanou a sprchovým koutem. K dispozici je úschovna kol. Ubytování ve 3 pokojovém apartmánu je pro 10 – 12 osob.

Vysoce kvalitní jakostní a přívlastková vína z mikulovské vinohradnické oblasti zakoupíte ve vinotéce nebo na e-shopu PPS Vinařství Strachotín. Vína jsou k ochutnání také v našem vinném sklípku, kde pořádáme řízené degustace. Vinařský komplex také poskytuje ubytování v našem penzionu. Vyrábíme víno lidem od lidí. Jedinečnou chuť naše vína ...

Sedlecká Vína. Naše vinařství patří k tradičním výrobcům kvalitních přívlastkových vín, která se rodí v nádherném regionu v okolí Mikulova a u největšího moravského rybníku Nesyt. Naší snahou především je, aby vína byla v souznění se zdejším terroir a naplno vynikla jejich poetika. Naše vinařství v současné době obdělává 120 hektarů ...

Ve vinném sklepě U Hroznů v Mikulově Vám zajistíme nejen kvalitní vína z naší rodinné vinice, ale také možnost ubytování, degustace nebo prohlídky. U nás si můžete vychutnat klid a pohodu v příjemném prostředí, obklopeni vinohrady a přírodou. Jsme ideálním místem pro romantický víkend pro dva, firemní akci nebo rodinnou oslavu.

Turistická ubytovna Nové Mlýny zve k ubytování všechny nenáročné turisty i cyklisty. Poskytuje levné ubytování v turistické ubytovně od dubna do října - ubytovna je vhodná pro každého, kdo che pohodlně a zároveň finančně nenáročně nocovat na Pálavě.

Lázně Lednice - Lázeňský dům Perla - představuje nejmladší lázeňské zařízení v ČR nacházející se v obci Lednice s ubytovací kapacitou 78 lůžek, rehabilitačním bazénem, vířivkou se slanou vodou a balneoprovozem. Užijte si zde chvíle klidu a odpočinku prostřednictvím relaxačního nebo wellness pobytu. Léčebné lázně poskytují také rehabilitace a ...

Tomáš Kratochvíl provozuje ubytování Pod Pálavou.

Irena Šilinková nabízí ubytování ve Vile Pavlov.

Vinařský Penzion Přední Hora nabízí ubytování ve Velkých Bílovicích. V penzionu nabízíme: -ubytování -6 dvoulůžkových pokojů -přistýlky -pořádání firemních akcí -oslavy -výročí -degustace.

Vinařství: -výroba, prodej vína, víno, vín -lahvové, sudové víno -odrůdy: Neburské, Ryzlink vlašský, Veltlínské zelené, Müller Thurgau, Rulandské bílé, Ryzlink rýnský, Chardonnay, Ryzlink rýnský, Chardonnay, Modrý Portugal, Frankovka, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia, Dornfelder, André, Neronet. Vinný sklep, ...

Alice Brychtová poskytuje ubytování ve třech apartmánech v Břeclavi na jižní Moravě. Apartmány jsou v nově zrekonstruovaném domě a umožňují ubytování 2 až 14 osob. Součástí každého apartmánu je sociální zařízení a vybavená kuchyň.

Jan Silák provozuje vinný sklep na jihu Moravy - degustace sudových vín, ubytování ve 3pokojích. Nově také s venkovním posezením pod pergolou.

Vinný sklípek, pension s vinařstvím. Nabízíme: -jakostní a přívlastková vína -vína z vlastní produkce. Ubytování: -kapacita je 25 osob, 7 pokojů -1x dvoulůžkový, 1x třílužkový, 4x čtyřlůžkový -vlastní sociální zařízení -ubytování se snídaní -součásti je i parkoviště, úschovna kol a dětský koutek -zastřešená pergola, až pro 50 ...

Restaurace Mikulov na Moravě. Kongresová a firemní turistika. Hostinská a cateringová činnost. Restaurace se nachází v centru malebného města Mikulova. Celková kapacita 70 míst. Posezení i na zahrádce na náměstí s výhledem na zámek, Ditrichsteinskou hrobku, morový sloup a sgrafitový dům. V letních měsících posezení pod vinnou pergolou ve ...

Ubytování v Mikulově - guesthouse s vinným sklípkem, možnost degustací, povoleno ubytován s domácími mazlíčky

rodinné vinařství a ubytování v penzionu

Vinařství Fučík zajišťuje výrobu, prodej a eshop vín - přírodní vína zrozená Mikulovem. E-shop - víno (červené, bílé, růžové, bubliny, oceněná vína), dřevěné krabičky na víno, káva, vínovice. Navštivte také náš degustační sklep a užijte si ubytování v hotelu Ryzlink.

Velké Bílovice, Břeclavsko, Jižní Morava. Ubytování, penzion, pension: -celoroční ubytování -rekreace, dovolená, služební cesta -celkem 3 pokoje, celková kapacita 10 osob + 2x přistýlka -1x 2 lůžka + 2 přistýlky -2x 4 lůžka -každý pokoj 4 postele (1 letiště a 2 samostatná lůžka), sociální zařízení, společenská místnost, jídelna, ...

Nabízíme ubytování v Břeclavi. V blízkosti Lednice. Nové, prostorné apartmány s terasami a dvorem.

Vila Henrieta Pavlov poskytuje ubytování v malebném prostředí na Jižní Moravě.