Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Vinařství a penzion: -ubytování pro 12 osob -3 pokoje po 4 lůžkách -penzion -sklípek -degustace vín -prodej vína. Penzion: Pod předníma 330

Ubytování, pension, penzion: -celoroční provoz -rekreace, dovolená, služební cesta -kapacita ubytování 12x pevné lůžko -3x dvoulůžkový, dvoulůžkové, pokoj, pokoje -2x třílůžkový apartmán, vybavená -možnost 4 přistýlek, přistýlka -kompletní sociální vybavení-WC, sprcha, TV, lednička, kuchyň, kuchyně -kapacita jídelny, jídelna 24 ...

Ubytování v centrální časti Valtic. Možno pobytu v apartmánech nebo pokojích. Pořádání firemních akcí, školení a teambuildingů.

Ubytování: -pokoje mají vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchovým koutem a WC) a lednici. -apartmány - plně vybavená kuchyň. Některé pokoje jsou s možností přistýlky. Připojení pro Váš notebook je zajištěno. Některé pokoje jsou vybaveny TV se satelitem. Děti do 2 let zdarma. Možnost zapůjčení dětské postýlky. Oslavy, setkání, ...

Penzion poskytuje ubytování ve dvoulůžkovém a dvou čtyřlůžkových apartmánech. Hosté mají k dispozici vlastní plně vybavenou kuchyňku a koupelnu. během pobytu možnost ochutnání vín od místních vinařů.

Možnost pronájmu celého domu s kapacitou 10 osob jako chaty. Vířivka, terasa, hřiště pro děti. Plně vybavená kuchyně s myčkou.

Služby: - ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech

Vinařství, která vyrábí špičková vína z hroznů vypěstovaných na vinicích bez použití herbicidů. Prodej vín a degustace vína ve vinném sklepě. Možnost ubytování v soukromí nad degustačním sklepem s kapacitou 8 lůžek.

Rodinné vinařství s možností degustace vína, Zajištění ubytování v penzionu ve vinařství.

Ubytování v nadčasových, stylově zařízených apartmánech s vlastním vchodem. V každém z apartmánů se nachází koupelna, plně vybavená kuchyně, obývací pokojem s LCD TV nebo třeba klimatizací. Hosté mají k dispozici venkovní bazén se slanou voodu.

Vážení návštěvníci, vítá Vás Residence Barrique - apartmánový areál v centru Valtic, který disponuje celkem 21 nádherně zařízenými apartmány. U nás naleznete venkovní krytý slaný bazén, kolárnu, vlastní vinný sklep, wellness, solárium i dětské hřiště. Residence Barrique Valtice Vám nabízí ubytování v nadčasových, stylově zařízených apartmánech ...

Rodinné Vinařství Václav z Hustopečí se především zaměřuje na výrobu odrůdových vín. Vyrábíme vína z hroznů, která pěstujeme na vlastních BIO vinicích ve vinařské obci Kurdějov. Prostory vinařství jsou vhodné pro pořádání rodinných svateb nebo oslav, setkání pracovních kolektivů nebo přátel. Pokud se rozhodnete navštívit jižní Moravu na více dní, ...

Ubytování Merlot v Mikulově s výhledem na Svatý kopeček. Pokoje jsou klimatizované. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkových nebo čtyřlůžkových pokojích nebo apartmánu s vlastní kuchyní. Součástí pokojů je TV, v některých lednice. Všechny pokoje mají k dispozici kuchyňku v 1. patře.

Penzion - pokoje s vlastním sociálním zařízením.

Alegria Natur s.r.o. poskytuje ubytování v apartmánech se zahradou, bazénem a posezením a provozuje vinný sklípek.

Naše firma Tanzberg Mikulov se zabývá výrobou a prodejem vína a nabídkou degustace nabízených vín ze svého vinařství. Nabízíme vína bílá, růžová a sekty. Můžete využít služeb našeho Vinařského domu Tanzberg, který můžete navštívit na Lormově náměstí v Mikulově. Naše vína si můžete také objednat na našem e-shopu. Nabízíme: - výroba vín a ...

Vinařství: -6, 5 hektarů vinic -Ryzlink vlašský -Ryzlink rýnský -Chardonnay -Muškát moravský -Tramín červený -Sylvánské zelené -Müller Thurgau -Rulandské bílé -Rulandské modré -Zweigeltrebe -Svatovavřinecké -Modrý Portugal -Pálava a Rulandské šedé. Ubytování: -30 osob s barem a sociálním zařízením, kuchyňka pro přípravu ...

Milk Thistle s.r.o. provozuje penzion s kavárnou MONNER v malebném městečku Mikulov. Ubytování je v jednolůžkových, dvoulůžkových pokojích nebo útulných apartmánech.

Vinařství Langr: - wellness rodinný hotel U Langrů, - degustace v historickém sklípku, - autokemp U vody. E-shop - vína (Moravská, jakostní, speciály, slámové víno)

Ubytování, pension: -6 lůžek + 4 přistýlky -3 pokoje -plně vybavená kuchyně -společenská místnost s barem -připojení k bezdrátovému internetu WiFi -rekreační, turistická oblast.

Ubytování v nově zrekonstruovaném objektu vinného sklepa. 3 samostatné pokoje s manželskou postelí, lůžkem a možností přistýlky. Společná koupelna a WC. V přízemí společenská místnost, plně vybavená kuchyně a WC.

Penzion U Bohuša v Lednici na Jižní Moravě poskytuje ubytování doslova v blízkosti Lednicko-Valtického areálu. Ze zahrady penzionu se totiž dostanete přímo do zámeckého parku Lednického zámku. Náš penzion je vhodný pro víkendové pobyty, ale i pro dovolené na kole.