Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Hotel RING***
Hotel RING nabízí hostům možnost ubytování ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a ledničkou. Celková kapacita hotelu je 47 pokojů. Hostům je rovněž k dispozici restaurace, moderně vybavená sauna, billiard, stolní tenis, nebo šipky. V okolí areálu vás od jara do podzimu uchvátí dechberoucí příroda.
Hotel RING***
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Penzion Hradec nabízí klidné ubytování nedaleko města Stod. Součástí penzionu je také turistická ubytovna a pohostinství s venkovní terasou. Ubytovat se můžete v apartmánů či našich dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích. Neváhejte nás navštívit. Všechny pokoje jsou pro Vás perfektně připravené. Kvalitní ubytování za rozumné ceny.
Penzion Hradec - klidné ubytování blízko města Stod
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Pension Křivá **** poskytuje ubytování: -pension -jednolůžkový pokoj, dvoulůžkový pokoj, apartmá, třílůžkové apartmá -zvířata povolena -kavárna.

PENZION KŘELOV: - penzion se nachází 5km od centra Olomouce - celoroční provoz - ceny -1/1 500, -Kč bez snídaně -1/2 900, -Kč bez snídaně -1/3 1100, -Kč bez snídaně - pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV+SAT.

Penzion u Bláhů poskytuje ubytování v soukromí: - kapacita 24 lůžek. Restaurace: - kapacita 120 míst - terasa 100 míst - možnost pořádání oslav, večírků, svateb, firemních akcí - vlastní výroba zákusů - wi-fi - TV, balkon u každého pokoje - hlídáné parkoviště. Cukrárna.

Hotel Palác: - ubytování - celkem 44 pokojů s vlastní koupelnou a wc - 10 apartmánů - wifi.

Ubytování v Penzionu Flachs nabízí: -4 dvoulůžkové a jeden čtyřlůžkový pokoj, - možnost přistýlky, - pořádání soukromých akcí.

Apartmány Pekin: - ubytování - celková kapacita 12 lůžek - možnost poskytování snídaní, zajištění obědů i večeří.

Ing.Olga Lorencová poskytuje ubytování ve Šternberku.

Ing. Jaromír Vavrouch pronajímá chalupu na Malé Morávce v Jeseníkách. Také se specializuje na účetnictví: - zpracování účetnictví - daňová evidence

Hotel COLCHI s.r.o.je příjemný hotel v mysliveckém stylu s celoročním ubytováním o kapacitě 27-30 osob v jedno a dvoulůžkových pokojích za zajímavé ceny v malebné lokalitě Litovelského pomoraví Vhodný jak pro obchodní manažery, tak pro rodiny s dětmi nebo milovníky cyklistiky či školní výlety. Restaurace: - kuchyň se zaměřením na zvěřinová ...

Business hotel **** - 30 pokojů (54 lůžek) - 6 x jednolůžkový pokoj - 19x dvoulůžkový pokoj - 1 x dvoulůžkový pokoj pro invalidy - 4 x suite - restaurace s kapacitou 24 míst - salonek Alley - kapacita cca 45 osob - salonek Business - kapacita cca 15 osob - relax centrum (malé fitness, sauna, parní ...

Penzion Koral nabízí ubytování: - penzion v klidném prostředí - samostatné pokoje jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové - součástí pokojů je koupelna, WC, TV.

Restaurace a penzion Kaspec: - penzion s celoročním ubytováním: - jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové pokoje. Country restaurace: - minutky - česká kuchyně - těstoviny, saláty. Antik restaurant - po-ne 11-23: - pizzerie, pizza.

Hotel *** - jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením - kulečník - parkoviště - možnost připojení k internetu - bowling - sport bar, restaurace, zahradní restaurace - kapacita 55 míst - možnost společenských akcí - krb

Ing. Zdeněk Toul poskytuje ubytovnu. Prodej, servis: - čtyřkolky.

HESPERIA HOTEL, s.r.o. poskytuje ubytování: - hotel *** - 58 pokojů - restaurace - bar - salonky (pro 40 a pro 50 osob), pro 100 osob klimatizovaný sál - internet room, wifi zdarma - garáže - parkoviště.

Společnost RAUTY s.r.o. provozuje výrobnu lahůdek U Labužníka: - saláty - obložené mísy - chlebíčky - aspiky - bagety - knedlíky. Catering, gastronomické služby: -rauty, recepce, bankety, garden party, firemní večírky, svatby, promoce, společenské akce na klíč. Restaurace Gardenpark Penzion.

Penzion U Sempry poskytuje levné ubytování: -kapacita 102 lůžek -jedno, dvou a tří lůžkové pokoje -pokoje jsou umístěny v buňkách-v jedné buňce dva pokoje, WC, sprcha s umývadlem -na poschodí je společná kuchyňka -v přízemí penzionu je restaurace s letní zahradou -možnost parkování.

Alena Dehnerová poskytuje ubytovací služby: Výkup, prodej: - starožitnosti.

SP centrum s.r.o. realizují stavební práce: - úpravy, vyrovnání terénu, údržba zeleně a další zemní práce, výkup a prodej stavební, automobilní a užitkové techniky, Ubytovací služby v Přerově: - 15 pokojů, - pokoj pro 2 - 4 osoby. Pronájem skladových prostor, realitní služby.

Minihotel UNO poskytuje ubytování v rodinném penzionu, který poskytuje: - kompletně zařízené bytové jednotky (1+1-aprtmán, 1+kk-studio) - kapacita 4 byty-8 lůžek a možnost 3 přistýlky - snídaně na pokoj, telefonní a faxové služby.

Restaurace a penzion GARNET má: - kapacita pokojů 22 lůžek - dvoulůžkové, třílůžkové pokoje - malý apartmán 5 lůžek - velký apartmán 5 lůžek - snídaňové menu na objednávku - zvířata povolena - parkování u objektu (el. střeženo) Restaurace: - gurmánské rauty - svatby - promoce - firemní posezení.

Vladan Stebel provozuje restauraci a penzion U Strhaného klempíře.

Kraličák, s.r.o. provozuje lyžařský areál Králičák a ubytování v penzionu Kraličák. Areál: - Staré Město 788 32, Hynčice pod Sušinou č.p. 123.

Jana Lorencová poskytuje ubytování: - stylový pension v historickém jádru Olomouce - apartmány pro dvě, tři a čtyři osoby - pes povolen - terasa - parking

Společnost ARCUS FAM s.r.o. poskytuje ubytování pro studenty: -kapacita 12 osob -4 dvoulůžkové pokoje a 2 dvoulůžkové apartmány -společná koupelna a WC pro dva pokoje -kompletně zařízená kuchyň -společenská místnost s jídelnou -zahradní posezení -možnost parkování.